Ako správne masturbovať?

Nikto nás to neučí, nikto o tom otvorene nehovorí a pritom to každý robí.

18.03.2014 09:00
sex, vzťah, intimity Foto:
Nechajte si na hru samej so sebou dostatok času a správne dýchajte.
debata

A hoci dúfame, že s nájdením správneho partnera konečne opustíme rovinu sebaukájania, nakoniec sa ukáže, že sami máme k sebe najbližšie. Masturbovanie má svoje čaro a vylepšiť jeho moc stojí vždy za chvíľu času stráveného čítaním.

Nájdite svoje G body

Nehovoríme o jedinom G bode. Pretože ani jedna vagína na svete nie je rovnaká. Mnoho žien tvrdí, že bod G objavili, iným akoby chýbal. Chyba je však v prístupe. Vo svojom vnútri nájdete niekoľko bodov, ktoré vás dokážu spoľahlivou cestou doviesť k orgazmu. Pokojne si doprajte čas na spoznávanie a nie len na rýchle pohyby vedúce k slasti. Pretože pár minútami objavovania nových miest vo vašej vagíne môžete naraziť nielen na pramene, ale doslova gejzíry rozkoše.

Využívajte hračky

Ruky sú súce tým prvým, s čím sa vaše pohlavie stretne, ale mať celý život k dispozícii iba tie je ako chodiť celý život na trabante. Siahnite pokojne po najnovších erotických hračkách, veď je to investícia do vášho potešenia. Na druhej strane nemusia slúžiť len vám, ale pokojne aj spoločnému potešeniu s partnerom. Nájdete ich široké uplatnenie, ale hlavne zistíte, že keď partner nemôže, vďaka erotickým hračkám spoznávate úplne iný rozmer masturbácie.

Dýchajte

Aj pri masturbácii je dôležité dýchanie. Rovnako ako v športe, záleží od neho výsledok. Nechajte si na hru samej so sebou dostatok času a správne dýchajte. Dbajte na to, aby bol výdych a nádych plynulý aj keď sa blíži vyvrcholenie. Aby nádych trval toľko čo výdych a keď budete vrcholiť, získate pocit, akoby sa orgazmus rozplynul po celom vašom tele. A v tom prípade zažijete sebaukájanie, o ktorom sa dá pokojne povedať, že je ešte lepšie ako samotný sex.

Masturbujte spoločne

Spoločná masturbácia nie je len niečo pre extrémistov. Mala by byť súčasťou bežného milostného života. Návod na spoločnú masturbáciu nie je pritom vôbec zložitý. Odhodiť zábrany. Nech zúročí svojimi prstami to, čo ste sa sama o sebe naučili. Tento zážitok bude, pochopiteľne, omnoho lepší. Nielen preto, že partner zrazu zvládne všetko to, čo ste si mysleli, že viete len vy, ale aj vzrušenie z hier s partnerom pridá na rozkoši. Už len rozkročiť nohy.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #intimity #masturbácia #sexuálne techniky #uspokojovanie

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...