Je to láska alebo len osamelosť?

Hoci máte po svojom boku muža, zrejme už tušíte, že on ten pravý nebude.

26.02.2014 13:00
láska, rozchod, smútok, spálňa Foto:
Už ste pochopili, že tento vzťah nemá budúcnosť?
debata

Tak veľmi ste hľadali muža, až ste ho našli. No počiatočná radosť sa po týždňoch akosi vytratila. A vy si lámete hlavu nad tým, či to, čo máte, je láska… Alebo ste len našli jednorazovú náplasť na svoju osamelosť? Ako to zistíte? Tu sú znamenia, že láska to zrejme nebude:

Vaše stretnutia sa odohrávajú zväčša na týchto miestach: reštaurácia, kino a váš či jeho byt. Žiadna zmena ani snaha o čosi nové. Načo? On nepotrebuje na vás zapôsobiť a vám stačia aj takého monotematické stretnutia, ktoré sa zväčša končia sexom. Ale nijako špeciálne sa preto netrápite, skôr ste zmierená s tým, že na toho pravého si ešte budete musieť počkať.

Ani jeden z vás nemá potrebu vypisovať zamilované sms-ky či mejly. Nechýba vám, ani vy jemu. Keď spolu nie ste, nijako extrémne netrpíte. Iste, keď sa potom po niekoľkých dňoch objaví, potešíte sa. Ale je to skôr radosť z toho, že máte o program postarané a vlastne „svoje“ isté.

Vaše stretnutia sú nudné. Áno, viete o tom a ste s tým zmierená. Podvedome tušíte, že to aj tak nie je to pravé, na čo čakáte. Na druhej strane si hovoríte, že ste rada, že máte aspoň jeho. Bez chlapa ste úplne nemožná a večne smutná. A na prekonanie porozchodovej osamelosti vám stačí aj tento muž.

Snívate o veľkej láske. Stále. A nič na tom nemení ani fakt, že po svojom boku muža máte. Predstavujete si, aké to bude s mužom vašich snov, plánujete svadbu či budúcnosť. No váš aktuálny partner vo vašich predstavách ako „pán pravý“ nefiguruje.

Medzi kamarátky ho nevodíte a vy jeho priateľov takisto nepoznáte. Ani po tom netúžite. Nechce sa vám zoznamovať s ľuďmi, o ktorých viete, že do vášho života aj tak patriť nebudú. Nesnažíte sa zapôsobiť, ak už nejakého jeho kamaráta náhodne stretnete či s ním strávite večer v bare. Je vám úplne jedno, čo si o vás myslí.

debata chyba
Viac na túto tému: #smútok #partner #osamelosť

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...