Čo vám po rozchode najviac chýba a čo s tým?

Rozchod - ak neprinesie úľavu, čiže neiniciujete ho vy, prinesie veľa bolestí a prežiť náročné obdobie po ňom, nie je jednoduché.

17.12.2013 14:00
rozchod, odchod, kufor Foto:
Po rozchode myslite na pozitíva: Môžete odísť kam chcete.
debata

Najviac bude asi bolieť veľká zmena. Partner, ktorý žil po vašom boku, tu zrazu nebude. Bolieť bude možno aj to, ako sa s tým bude vyrovnávať – možno vám bude robiť zle, bude zákerný, uštipačný, snažiť sa dostať vašich spoločných priateľov na vašu stranu. Otrasné bude možno všetko – vtedy sa snažte venovať len sebe, starať sa o seba ako doteraz, a ak je to možné, nerobiť chyby, nechcieť sa bývalému frajerovi pomstiť. Jednoducho, zatnite zuby. Pred vami už tieto a ešte horšie pocity prežili mnohí.

Chýbať vám bude najmä to, čo vás najviac spájalo. Možno, že to bol sex. Zrazu ostanete bez tejto zázračnej činnosti. Ak pocítite nedostatok sexu, určite nemyslite ani nevyhľadávajte žiadne pochybné, chvíľkové známosti. Možno by to vášmu bývalému urobilo aj radosť – ako sa strápnujete. Vy však ostaňte čistá ako „ľalia“ a myslite len na svoju dušu – nech ľutuje, o čo prišiel. A žiadna informácia o náhodnom milencovi, ktorý na druhý deň zdúchne, sa k nemu nebude mať šancu dostať.

Možno vám bude chýbať cestovanie a spoločné víkendy. Zrazu si uvedomíte, že vo vašom živote nie je nikto, s kým by ste tieto aktivity zdieľali. Mali ste spoločných priateľov, ktorým sa teraz snažíte vyhýbať. V takýchto chvíľach sa posmeľte myšlienkou, že sa objaví vo vašom živote niekto iný. Nasilu nemá význam robiť nič – tlačiť na pílu a oslovovať všetky kolegyne a dávne kamarátky, ktorá z nich by sa asi tak obetovala. Hovorí sa, že dôležité veci prichádzajú samé a dôležité je predsa všetko. Keď vám niečo chýba, jednoducho zavrite oči a predstavujte si, čo by ste chceli zažiť. Precíťte to, vypustite to z hlavy a sledujte, čo sa bude diať.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #osamelosť #rozhod

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...

+ Odreagujte sa pri dobrom filme a načerpáte dostatok síl na ďalší deň.
Nemusíte mať za každú cenu najdrahšie...