Keď sa vysnívaný chlap zmení na nočnú moru

Je to váš ideál do chvíle, kým si nevšimnete prvé muchy. Tie má každý chlap, dokonca aj ten pravý.

08.12.2013 08:00
šport, voľný čas, fitnes, zdravie Foto:
Spoločné športové aktivity vo voľných chvíľach nie sú pre každú to pravé.
debata (1)

Niekedy sa z mušiek stane celý roj zlovestnej hávede a nakoniec na vás od partnera útočia jedovaté sršne. Chlap sa zrazu zmení a vy zistíte, že nielenže to nie je, čo bývalo, ale prichádza nočná mora, z ktorej by ste sa najradšej prebudili. Viete odhaliť prvotné hrozby?

Žiarlivec

Prvé náznaky nepatrne smerujú k otázkam. Následne sa partner čoraz viac zaujíma, čo robíte vo chvíľach, keď vás nemá na dohľad. V prvých momentoch to žiadnej neprekáža, práve naopak. Mnoho extrémnych žiarlivcov svoje pekelné sklony maskuje starostlivosťou, pozornosťou, čo vyzerá super, ak partnerka presedlala z nevšímavého vzťahu. Keď sa ale slučka sťahuje, niekedy vie ubrať kyslíka. Neustála kontrola sa zmení na podozrenia, začína sa skutočný problém. Z pána pozorného sa totiž stal extrémny žiarlivec, a to skutočne nepoteší.

Donchuan

Neverník z povolania. Muž, ktorý je alfa samcom a typom, pri ktorom sa ženám podlamujú nohy tak, že nemajú problém ísť do kolien. Je to ako sen, keď si vás všimne pravý Playboy. No prichádzajú nástrahy, ktoré mnohé nakoniec nezvládnu. Pán božský okrem toho, že je skúsený, má po skúsenostiach večný hlad. Chuť na zážitky a sexuálne novinky driemu v každom chlapovi, lenže niektorí spohodlnejú na lov. Tí, čo loviť nemusia, obvykle po krátkom čase začínajú hľadať zmenu. A to už nie je kapitola, ktorú si žena želá.

Workoholik

Je aktívny, vie zarobiť peniaze, alebo sa minimálne dokonale realizovať. Práca vždy plodí aj vedľajšie efekty v podobe hmotných statkov, postavenia či úcty, čo je pre mnoho žien neskutočné lákadlo. Lenže muž, pre ktorého kariéra a vlastné sny znamenajú príliš, má aj odvrátenú stranu. Mnoho žien priznalo, že život s workoholikom je peklo. Okrem všade prítomných papierov, pracovných nástrojov hrozí vzťahu akútny nedostatok času. Preto mnoho žien trpí opustených, alebo s milencom a to nie je scenár, ktorý si želali, keď sa prvý raz tešili, že majú chlapa snov.

Športovec

Neskutočná vec mať doma chlapa s tehličkami na bruchu, zatiaľ čo šedý priemer davu má už len pivný sval. Každá minca má dve strany a sexi postava nie je zadarmo. Pozor na komplexy milé dámy. Mnoho dievčat ich pri vyformovaných partneroch dostáva. Navyše, vzťah utužujú spoločné aktivity, takže posilňovňa, športy, vo voľných chvíľach trénovať vlastné telo. To nie je pre každú to pravé. Skôr desivé. Preto radšej vymenia tehličky za pohodlného partnera, ako mať do konca života pocit, že pre svoj vzhľad nerobia dosť veľa.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #donchuan #ideálny muž #postrach #žiarlivec #športovec #workoholik

+ Zamyslite sa nad momentálnou situáciou a správajte sa podľa nej.
Uzavretie významného obchodu zlepší vašu...

+ Odhodlanie prináša výsledky, nevzdávajte sa.
Dokážete sa naučiť všetko čo treba, preto sa nebojte o to čo bude...