Spravte z obyčajného chlapa sexuálneho boha!

Taký malý milostný tunning nikdy nezaškodí. Ak by mal za následok, že sa z vášho poníka stane prvotriedny plnokrvník o to lepšie.

02.12.2013 08:30
negližé, spodná bielizeň, intimity Foto:
Poštekliť jeho zmysly nahodením sa do negližé, príjemným líčením, zvodným tancom.
debata

Nebudeme vás učiť meniť muža. To sa nepodarilo ani tým najodhodlanejším. Bez toho, aby ste pritlačili na pílu, však môžete vylepšiť jeho posteľné skóre vo váš prospech. Niekedy rozhodujú maličkosti, inokedy stačí trochu zmeniť optiku pohľadu.

Nahlodajte rutinu dní

Sexuálny pud je u chlapa silne spojený s akciou. Jeho erektívna schopnosť sa znižuje v prostredí, kde je akási nuda, stereotyp, rutina. Čo robíte obvykle v sobotu doobeda? Mama varí a oco číta noviny, to nie je veta len tak vycucaná z prsta. Obvykle ide o obraz väčšiny rodín, no a vo väčšine rodín to v posteli ide časom o desiatich k piatim. Spravte z muža opäť lovca a jeho sexuálna aktivita vás prekvapí a uspokojí. Zmeňte princípy a namiesto varenia ho začnite zvádzať. Na tú pizzu na obed určite nasporíte. Alebo si upratovanie spríjemnite prácou len v spodnej bielizni. Narušte pancier stereotypu a mužove libido vystrelí do výšky. Bude to zasa mačo, ktorý vás vie uspokojiť.

Urobte to, čo ho baví

Neskutočný sen každého chlapa je, aby polovička s ním začala fandiť futbalu. Aby chytila džoistik a zahrala si s ním videohru. Potom mu môžete chytiť aj iný „džoistik“. Pretože spolupatričnosť a nadšenie pre chlapské veci v ňom spúšťajú signály, že sa treba výnimočnej žene odvďačiť. Futbal, jedlo, hry a pivo, to sú cesty k chlapskému srdcu, nenechajte ich len kamarátom.

Zamilujte sa

Vedci zistili, že zamilovanosť je pre sex a orgazmus dôležitejšia ako veľkosť prirodzenia. Pretože zamilovanosť automaticky spôsobí, že dosiahnete orgazmus rýchlo a ľahko. Žiadna zamilovaná nerieši centimetre, uspokojenie pramení inde a penis je len prostredníkom. Zamilujte sa do pozitívnych vlastností svojho partnera. Skúste ich nájsť. Oprášiť nánosy toho, čo sa na vás prilepilo za roky vzťahu. Sex sa zrazu premení a naplní novou vášňou. Od tej vašej sa chytí aj partnerova a vy zasa budete potrebovať priťahovať ráno skrutky na posteli ako kedysi.

Obrazový zážitok

Krásne autá, mobily, ženy, čo všetko spája tieto chlapské radosti? Predovšetkým inovácie a, pochopiteľne, vizuálne potešenie. Vaše tepláky na doma už pozná dokonale. Vie, ako vyzeráte v maske z mŕtveho mora. Samozrejme, to patrí k spolunažívaniu, ale jeho erotické zážitky založené na vizuálnom vnímaní viac degradujete ako posilníte. Preto neváhajte občas poštekliť jeho zmysly nahodením sa do negližé, príjemným líčením, zvodným tancom. Vy viete, čo ho zasiahne.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #intimity #penis #zvádzanie #zážitok #sexuálny život #negližé #spodná bielizeň

+ Zamyslite sa nad momentálnou situáciou a správajte sa podľa nej.
Uzavretie významného obchodu zlepší vašu...

+ Výzvy vás posunú ďalej, čeľte im s odvahou.
Ak chcete niečo dosiahnuť, stačí len ísť podľa plánu....