Ako mu voňať pri orálnom sexe?

Hoci ide o ústa, do veľkej miery ovplyvní kvalitu orálneho sexu aj vôňa. Sú to práve ženy, ktoré majú značné predsudky dať si dole nohavičky a nechať partnera, aby ich uspokojil inak ako na misionára.

10.07.2013 06:30
vôňa ženy - orálny sex Foto:
Čistota vašu vôňu lásky dokonale zvýrazní.
debata

Netreba sa báť, muži milujú ako prirodzenú vôňu ženy, tak aj rôzne ingrediencie, ktoré z orálneho sexu spravia nielen rozkoš pre jazyk, ale aj čuchové senzory.

Vôňa tela je in

Najvzrušujúcejšia vôňa pre muža je prirodzene vôňa ženského lona. Vedeli ste, že každá žena vonia tam dole odlišne? Pach patril v pravekých dobách k tomu, čo mužom aj ženám radilo vo výbere partnera. Dnes jeho úloha mierne klesla, ale zosilnená vôňa ženy sa stále nachádza na prirodzení, vytvára v mužovi rozkoš a potvrdzuje správnosť rozhodnutia pre vás. Preto k tomu, aby ste mu chutili aj voňali stačí len bežná hygiena a pred milovaním sa umyť čistou vodou bez prehnaných parfumovaných prípravkov. Čistota vašu vôňu lásky dokonale zvýrazní. Neboli by ste totiž jediná, ktorá chcela partnerovi voňať ako „drogéria“ a stratil záujem o orálne uspokojovanie aj sex. Nepodceňujte, ani nenahrádzajte svoju prirodzenú vôňu ženskosti, iba sa ju naučte správne zvýrazniť a použiť.

Vôňa sladkého

Pokojne si môžete dopriať aj lubrikačné gély určené na orálnu stimuláciu. Skvele chutia aj voňajú a sú vodou na mlyn novým zážitkom. Muž si takúto zmenu obľúbi. Ale nemusíte sa hrať len s chémiou. Dobre padne aj vôňa prirodzených jahôd, medu, čokolády, sladkých dobrôt, ktoré majú chlapi radi a veľmi radi si ich vychutnajú z „tanierika“ na vašom ohanbí. Spojenie vône, chuti a sexu naplní všetky zmysly muža rozkošnými pocitmi a potom aby ste mu nevoňali po sexuálnom uspokojení.

Jeho obľúbená vôňa

Pozor, nie aby ste si parfum aplikovali priamo na miesta, ktoré bude chcieť partner obšťastňovať jazykom. Pretože parfumy nechutia a sú aj v intímnych partiách nebezpečné. Niekedy však stačí navoňať nohavičky jeho obľúbenou vôňou, ktorá viete, že ho na vás vzrušuje. No a potom už iba kúsok tango nohavičiek odtiahnuť, aby mohol naplniť svoj cieľ. Pritom mu nohavičky budú stále voňať po jeho obľúbenej vôni a on si vás bude nesmierne rád vychutnávať. A to dokonca zaručene aj dvojnásobne. Kým vôňa neopadne. Nemáte sa čoho obávať, skúste sa s jeho čuchom hrať. Má totiž niekedy omnoho viac stimulačného efektu, ako zraková stimulácia. Stačí ju uviesť do praxe a orálny sex bude zas o niečo viac atraktívny.

debata chyba

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...