Citlivé dieťa v znamení váhy: Páli mu to aj bez učenia

Znamenie váhy patrí ďalším dvom, ktoré označujeme ako vzdušné (blíženci a vodnár), a to vôbec nie náhodou.

15.10.2019 14:30
znamenie váhy, dieťa Foto:
Dieťa v znamení váhy.
debata

Intelekt a logické myslenie

Vzduch totiž poukazuje na intelekt, myslenie, logiku, a toto všetko dostali deti, narodené v znamení váhy, do vienka. Hoci sa nebude prejavovať ako cieľavedomý lev, ktorý chce za každú cenu stáť na čele stáda, je všade tam (a rád), kde sa diskutuje. Nebude to recitátor, ktorý miluje obdiv (spomeňme znova leva, ten ho zbožňuje), skôr všade tam, kde sa rozpráva. Komunikácia je preňho dôležitá.

Len nie sám

Astrológovia poukazujú na znamenia, ktoré nesú meno v množnom čísle (váhy a blíženci). Takéto deti nedokážu byť samy, nie sú tým pádom žiadni introverti, ktorí „si vystačia“ samy so sebou. Dieťa v znamení váhy by radšej nemalo byť jedináčikom, sedieť samo v lavici, bojovať v športe samo za seba (individuálne športy). Sú to všetko „vody“, v ktorých nevie plávať.

Citlivé dieťa

Deti v znamení váhy bývajú v škole bystré, páli im to, rodičia s nimi skutočne nemajú veľa práce. Občas však na ne treba dohliadnúť, pretože zistenie, že sa vôbec nemusia učiť, sa môže preklopiť do nebezpečnej lenivosti. Toto dieťa je navyše tvorivé a očakáva sa od rodiča, aby ho v tvorivosti podporil. Nezabúdajte, je to dieťa citlivé.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #komunikácia #znamenie Váhy #debata #logika #vzduch #intelekt

+ Správna zdravá životospráva sa ukáže aj na vašej pokožke.
Načo vám je sláva a peniaze, keď vás doma nikto...

+ Výsledky neoklamete, preto buďte radšej úprimný hneď od začiatku.
Nebojte sa neustále, kazí vám to vykonávať...