Malý individualista v znamení vodnára má intuíciu!

Dve slová začínajúce sa na i, intelekt a intuícia vari najlepšie charakterizujú dieťa narodené v znamení vodnára.

09.02.2017 11:00
vodnár Foto:
Dieťa v znamení vodnára.
debata

Hľadá spravodlivosť

Podobne, ako dieťa v znamení barana, aj malý vodnár bude vo svete, vo vzťahoch, v škole a v iných „nastavených pravidlách“, hľadať spravodlivosť a tiež logiku. Je veľmi dôležité, kto toto dieťa vychováva a najmä ako. Pri každom slovku mierenom k tomuto dieťaťu treba mať na pamäti jeho citlivosť. Vo zverokruhu niet citlivejšieho jedinca!

Individualista

Agresia, násilie, zvýšený hlas, tresty – preč! V opačnom prípade varujú astrológovia pred ďalším kľúčovým slovkom, začínajúcim sa na i – tentokrát individualista. Tým sa stane, ak sa podcení výchova a prístup k tomuto špeciálnemu človiečikovi. Hrozia aj depresie a vzbura v podobe neuveriteľnej tvrdohlavosti.

Dajte mu voľnosť

To, čo sa u tohto znamenia prejaví tak výrazne (vzťah k slobode), je citeľné už v detstve. Dávajte mu pocit voľnosti, ak je to možné. Toto dieťa určite nevydrží zavreté v obývačke pred televízorom (pripomína mu to väzenie), a na školskom dvore sa bude určite najradšej naháňať s deťmi s doširoka rozpaženými rukami. (To je voľnosť!)

Miluje zvieratká

Čo sa na tomto dieťati tiež nedá prehliadnuť, je vzťah k zvieratkám. Pripravte sa na to zodpovedne, zvolajte rodinnú poradu a poriadne zvážte, aké zvieratko by vám všetkým obohatilo rodinný život. Malý vodnár ho určite potrebuje. Učte ho odmalička, aký je to záväzok a nechajte ho precítiť, čo také zvieratko človeku vracia. Neskôr bude možno ochranca prírody.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #spravodlivosť #Sloboda #zviera #znamenie vodnár #intuícia #logika #intelekt

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...