Dieťa v znamení váhy: Tvorivý a šarmantný umelec-zvedavec

K najzákladnejším charakteristickým črtám tohto malého "anjelika" patrí azda šarm. Niekedy mu nevedia odolať ani vlastní rodičia.

12.10.2016 15:00
znamenie váhy, dieťa Foto:
Dieťa v znamení váhy.
debata

Noštek v knižkách

Ide o deti, ktoré majú v týchto dňoch narodeniny – znamenie váhy patrí tým, čo sa narodili v druhej polovici septembra a v prvej polovici októbra. Sú vzdušné znamenia, čiže žiaden oheň, nehrozia tu žiadne „výbuchy“. Tieto deti majú „chytrý“ mozoček, rýchlo sa učia a sú veľmi zvedavé, podobne ako deti narodené v znamení vodnár. Tiež majú nos vždy v knižkách.

Nech nezlenivie

Astrológovia radia rodičom týchto detí, aby boli vo výchove prísni, pretože hrozí nebezpečná lenivosť. Ide o negatívnu vlastnosť, ktorá sa spája s týmto znamením. Vo všeobecnosti sa váhy považujú sa nekonfliktné osoby. Nebude to inak ani v dospelosti. Ak príde k hádke, malá váha sa radšej stiahne, akoby sa zúčastňovala na intrigách. To nie je jej parketa.

Prejavia sa tvorivosťou

Malé váhy skoro prejavia tvorivosť, ktorú u nich treba jednoznačne podporovať. Zo všetkých umení ich najviac predsa len zaujíma tanec. Ale očariť ich môže aj recitovanie, či dramatický krúžok. Veľa malých váh-dievčat túži po dráhe herečky. Čo je také symbolické na malých váhach, je tá nerozhodnosť, ktorou budú celý život trpieť. Doľava? Doprava? Dopredu? Dozadu? Kto za mňa rozhodne?

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #konflikt #umenie #znamenie Váhy #zvedavosť #tvorivosť #lenivosť #šarm

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....