Poslušné dieťa v znamení panny: Čisto v izbičke, jasno v hlavičke

Poriadok je kľúčové slovo, ktoré je úzko spojené s týmto znamením. Nielen dospelá panna. Už dieťa v tomto znamení potrebuje mať upratané.

10.09.2016 17:00
debata
Citlivé dieťa v znamení panny. Foto: SHUTTERSTOCK
znamenie panna, dieťa panna Citlivé dieťa v znamení panny.

Rado pozoruje

Ak dieťa sedí niekde na okraji a pozoruje, ako sa ostatné deti hrajú, pravdepodobne pôjde o dieťa v znamení panny. Tie na svet prichádzajú v druhej polovici augusta, resp. v prvej polovici septembra. Pozorovacie schopnosti má naozaj úžasné, je mu čo závidieť. Ešte sa v budúcnosti zídu. Uplatní sa v povolaniach, kde sú také podstatné, panny bývajú pre túto danosť napríklad dobrými spisovateľmi.

Rodičia ho nemusia nútiť

Na rozdiel od vzdušného blíženca, panne bola daná do vienka trpezlivosť. Neskáče teda netrpezlivo z jednej záľuby k druhej. Vydrží, prekoná sa, zabojuje. Je to dieťa vytrvalé a rodičia ho tým pádom nemusia nútiť a učiť, aby vydržalo (napríklad pri novoobjavenom športe). Je to jedna úžasná vlastnosť, priraďme ju k tým pozitívnym.

V neporiadku sa stráca

Rodičia s ním budú mať problém v inom smere. Ako sme už spomenuli, panna potrebuje poriadok, v neporiadku sa stráca. Avšak prechádza to do posadnutosti. Pripomeňme, že pod pojmom upratané nemyslíme len uprataný byt či izbičku. Toto dieťa potrebuje poriadok aj vo vzťahoch, všetko potrebuje mať vyjasnené, nič neostáva otázne!

Potrebuje nasávať

S rakom má toto dieťa spoločné puto s matkou. Vieme už, ako malí raci lipnú na matke a ťažko od nej (s plačom a bôľom) odchádzajú… S vodnárom ho zasa spája zvedavosť. Aj malá panna potrebuje nasávať, a to čo najviac. Darček na narodeniny? Určite najviac poteší encyklopédia, podobne ako malý vodnár, aj panna má zapichnutý svoj noštek v knižkách pomerne často.

Hrozí strata autority

Keď už porovnávame, v niečom je toto dieťa podobné aj ohnivému barančekovi. Ten, ako je už známe, výsostne nenávidí kritiku, doslova ju neprijíma. Panna to isté. Astrológovia v tomto smere varujú rodičov pred tým, aby neprávom svoje dieťa nekritizovali, podľa ich slov hrozí, že stratia u neho autoritu. Na záver posledná veľmi pozitívna informácia k tomuto znameniu: Rodia sa v ňom poslušné deti.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #kritika #trpezlivosť #autorita #zvedavosť #znamenie panna #poriadok

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Odreagujte sa pri dobrom filme a načerpáte dostatok síl na ďalší deň.
Nemusíte mať za každú cenu najdrahšie...