Mlčanlivé a pokojné deti? Rodia sa v znamení ryby

Astrológovia vychádzajú z toho, že ako posledné znamenie vo zverokruhu, si ryby "pozbierali" z ostatných znamení "z každého rožka troška".

11.03.2016 15:00
znamenie ryby, ryby Foto:
Dieťa v znamení ryby.
debata

Ryba rada nerozpráva

Vo všeobecnosti je však pre toto znamenie charakteristické tajomno a s ním spojené mlčanie. Ryba nerada rozpráva, nielen o druhých, ale ani o sebe. Keď si totiž predstavíme živú rybu – tá tiež mlčí a… neprehovorí. Tak aj deti a dospelí v znamení ryby. Načo veľa rozprávať, veď jednoduchšie je mlčať, však? Tiež sa v tomto znamení rodia nevyspytateľní ľu­dia.

Ani truc, ani aktivita

Na rozdiel od detí narodených v ohnivých znameniach, ryba nie je trucovitá ani hyperaktívna, je naopak pokojná. Odkaz pre rodičov: Neuspokojte sa s tým, netešte sa, že je neustále tak ticho. Zapájajte ju do kolektívu, pretože hrozí, že sa týmto štýlom uzavrie do seba už v mladučkom veku a stane sa z neho nielen „outsider“, ale tiež samotár a čudák.

Vyniká v umení

Z rýb sa často stávajú dobrí umelci, čo sa prejavuje už v detstve. Malá ryba bude maľovať (ako nikto), alebo nás ohúri v tancovaní či spievaní. Bývajú však z nich aj dobrí rozprávači. Akýkoľvek talent u nich treba rozhodne podporiť. Ak sa umením nebudú chcieť živiť, určite ho budú pestovať aspoň ako hobby.

Najslabšia pevná vôľa

Na čo si pri malej rybe treba dať veľký pozor, sú deti a dospelí, ktorými sa obklopuje. Ryba totiž nie je taká „zásadová“, a preto je dôležité, kto ju ovplyvňuje. Toto znamenie je charakteristické aj tým, že má „najslabšiu“ pevnú vôľu zo všetkých znamení – hrozia drogy a iné nebezpečné závislosti. Ťažko odolávajú pokušeniu, pozor na to.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #tajomstvo #samota #talent #mlčanie #znamenie ryby #pevná vôľa

+ Hoďte starosti za hlavu a uvoľnite svoju myseľ.
Prijatie finančnej rady od experta vám môže otvoriť oči....

+ Odhaľte svoj skrytý talent v športe, ktorý ste ešte neskúsili.
Chýba vám sebavedomie, a to vám bráni robiť veci,...