Vaše slabé stránky? Pozor! Aj farby vás prezradia

Obľúbená farba na vás prezradí, v čom sú skryté vaše slabosti.

16.10.2014 15:00
kvety, žena, kytica Foto:
Ktorá farba je vám blízka?
debata

Ak milujete červenú: Občas sa správate ľahkomyseľne, ako v láske tak aj v práci. Nerobíte to úmyselne, je to váš temperament, ktorý vám z času na čas prerastie cez hlavu. Môžete ľuďom okolo vás ublížiť, hoci neúmyselne. Svoje vášne trocha držte na uzde.

Ak milujete modrú: Občas si beriete kritiku či nešťastné vyjadrenia ľudí na vašu adresu priveľmi k srdcu. Ste citlivá a preto máte pocit, že ľudia vám chcú ublížiť. Vaše priveľmi citlivé ja si obaľte hrubšou vrstvou a neberte si všetko priveľmi k srdcu.

Ak milujete žltú: Váš optimizmus a pohľad na život nemusí "sedieť všetkým okolo. Nevyplakávate, beriete veci s nadhľadom a nedáte sa vtiahnuť do situácií, v ktorých sa vám nepáči. Máte svoj pozitívny postoj a ten môže ľudí občas iritovať. Ale nemusíte všetkých naokolo presviedčať o svoje pravde, občas to nechajte tak, ľudí nezmeníte.

Ak milujete zelenú: Ste verná, lojálna a pokojná. Predsa len, niekedy sa oplatí byť bojovnejšia a pustiť sa aj do konfliktu, ak ide o niečo dôležité, nestojte večne bokom, aj keď sa bojíte konfliktov.

Ak milujete oranžovú: Vaše nadšenie je občas také obrovské, že nevnímate nič a nikoho okolo seba. Idete za svojím cieľom, bohužiaľ, hlava-nehlava. Prekážky nevnímate, ale ani potreby iných ľudí. Spomaľte a poobzerajte sa skôr, než vyštartujete.

Ak milujete ružovú: Ste ochotná, niekedy až priveľmi. Nedokážete povedať ľuďom nie a oni to môžu zneužiť. Aj vy máte právo nielen dávať, ale aj brať. Mať niečo len pre seba nie je nič zlé, nemajte výčitky.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #tajomstvo #farba #vlastnosti

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...