Jandová vo forme po pôrode: Stačilo dojčiť a kilá šli dolu samé

Speváčka Marta Jandová má figúru ako lusk, málokto by si myslel, že len pár mesiacov dozadu priviedla na svet svoje prvé dieťa.

28.05.2014 10:00
Speváčka a porotkyňa Marta Jandová. Foto:
Speváčka a porotkyňa Marta Jandová.
debata

Ako pre Žena.pravda.sk poznamenala, žiadne zložité recepty na chudnutie ju netrápili. Kilá jej išli dolu samé. „Pomerne dlho som dojčila. Tým sa dostáva do formy veľa žien,“ uviedla Jandová. „Pri dojčení idú kilá dolu, že človek ani nevie ako. Telo vyrába mlieko a poriadne spaľuje,“ pokračovala tvár šou Hlas Česko Slovenska.

Jandová prijala v televíznom projekte rolu koučky a pred kamery sa postavila zhruba polroka po pôrode. Materské povinnosti s tými pracovnými vraj zvládla skĺbiť pomerne ľahko. Pomoc jej poskytol partner aj dobrá kamarátka. „Nakrúcalo sa vždy až popoludní, takže som s dcérkou bola napríklad do druhej poobede, potom sme ja, moja dcérka aj moja kamarátka, ktorá na Marušku dáva pozor šli všetci na Barandov. A po niekoľkých hodinách, keď končil v práci môj muž – Maruškin otec, tak zase dievčatá prišiel vziať autom a bol s dcérkou on,“ opísala, ako prebiehala starostlivosť o niekoľkomesačnú ratolesť.

„Skrátka sme sa tak prestriedali. Viac menej sme sa o Marušku starala ja, môj muž a kamarátka. Pravda je taká, že stále neviem byť dlho bez dcérky. Vlastne toto je prvý raz, čo budem od nej preč na noc,“ naznačila na minulotýždňovej bratislavskej párty Hlasu Česko Slovenska. Už v najbližších týždňoch čakajú Jandovú a ďalších koučov živé prenosy a tak ešte pár večerov strávi bez dcéry Marušky. Zdá sa však, že oporu má pomerne silnú.

debata chyba
Viac na túto tému: #tehotenstvo #dojčenie #Marta Jandová #figúra #kondícia

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...

+ Zobudíte sa skôr a začnete robiť veci, ktoré vás budú posúvať ďalej.
Nezabúdajte na dôležité veci, ktoré máte...