Víkendové raňajky podávajte štýlovo! Očaríte celú rodinu

Posedieť si ráno pri voňavej káve či horúcom čaji a pokochať sa nielen pohľadom na jedlo, ale aj na šálky či taniere... Inšpirujte sa!

24.01.2017 17:00
debata

Počas pracovného týždňa si raňajky a krásne stolovanie zrejme nevychutnáte. Zhon nás núti rýchlo do seba čosi hodiť a na to, na čom máme jedlo naservírované, ani len nepomyslíme. Nič to! Práve víkendy ponúkajú možnosť, ako sa vyhrať nielen s prípravou raňajok, ale aj s podobou raňajkového stola.

Máte okolo seba viac členov? Potom si doprajte doma raňajky v štýle vidieka a prispôsobte im aj výber riadu. Modro-biela kvetinová kombinácia je očarujúca a rozhodne poteší nielen vás.

Vidiecky štýl stolovania si žiada trocha viac... Foto: bonami.sk
stolovanie Vidiecky štýl stolovania si žiada trocha viac času. Ale prečo si ho nedopriať aposň počas víkendov so všetkým, čo k nemu patrí? Raňajky ako u babičky na dedine - prispôsobte aj výber riadu.
Milujete vôňu rannej kávy? Potom by na vašom stole nemala chýbať praktická dóza na kávu a cukor, ktorá je zároveň pekným kúskom na kuchynský stôl.
Pre väčšinu z nás sú raňaky bez voňavej kávy... Foto: bonami.sk
káva Pre väčšinu z nás sú raňaky bez voňavej kávy nepredstaviteľké. Aj vďaka krásnemu stolovaniu si ju môžeme vychutnať ešte o čosi viac. Praktické dózy na kávu aj cukor potešia aj oči.
Sladké raňajky si nežiadajú tak veľa prípravy, preto si nechajte záležať aspoň na ich servírovaní. A krásny čajník k tomu patrí.
K čaju aj čosi malé na ranné zahryznutie.... Foto: Ikea
čajník K čaju aj čosi malé na ranné zahryznutie. Koláčiky na sklenemom pdnose už čakajú, aj na servírovaní si môžete nechať záležať.

Blížiaci sa Valentín sa ponesie v odtieňoch červenej. Tak prečo s jeho oslavou nezačať už ráno, napríklad pri skorej káve či čaji z nových šálok?

Ak máte radi červené a jej odtiene, potom si... Foto: vilavilocka.sk
šálky Ak máte radi červené a jej odtiene, potom si môžete rannú kávu dopriať práve v šálkach s týmito farbami. A určite sa hodia aj na blížiaci sa sviatok Valentína.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #raňajky #čaj #káva #stolovanie

+ Nebojte sa, čo má prísť príde, ale môžete tomu aj dopomôcť.
Nenechajte nikoho aby si z vás robil srandu, alebo...

+ Zabudnite na kávu, prednosť dnes dajte zelenému čaju.
Nemusí vám všetko vyjsť na prvý krát, je to v poriadku,...