Štyri nápady, ako použiť kondóm mimo spálne

Prezervatív je všestrannejší, ako by sa mohlo zdať. Použiť ho nemusíme len v spálni.

07.06.2016 13:00
Kondóm
Kondóm. Ako ho použiť, keď už v spálni nemá miesto?
debata (2)

Máte stáleho priateľa, pokúšate sa o bábätko, alebo je vám z iných dôvodov táto gumená pomôcka nanič, ale nechcete ju vyhodiť? Inšpirujte sa s nami.

Vyrobte si ľad

Očakávate hostí, ktorí chcú piť čerstvé drinky s ľadom? Lenže vy momentálne žiaden nemáte po ruke? To predsa nie je problém. Jednoducho naplňte kondóm vodou a vložte na hodinu do mrazničky. Potom ho nechajte trochu roztopiť a ľad v kondóme roztlčte nejakým tvrdým predmetom. Hotovo.

Prvá pomoc

Porezali ste si prst, krv vám z neho tečie prúdom a nedokážete ju len tak hravo zastaviť? Odstrihnite si kus z kondómu a tým si ranu zviažte. Je to dobrá rada nad zlato, pretože v takomto prípade do rany nenatečie voda a nedostanú sa do nej ani iné nečistoty. S takýmto „kondómovým“ obväzom sa dokonca môžete aj kúpať.

Otvarák na fľaše

Poznáte to? Zaváraninové fľaše! Niekedy si s nimi nevie poradiť ani najsilnejší chlap. Tu je vynikajúci trik: Natiahnite cez veko zaváraniny kondóm, preložte uterákom. Toto zvládne aj detská ruka.

Ochrana na mobil

Plánujete stráviť celý deň pri mori, jazere, v bazéne, alebo jednoducho kdekoľvek, kde nie je sucho? Natiahnite na smartfón kondóm, ohrozenie vlhkosti znížite na minimum.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #mobil #voda #prvá pomoc #mraznička #rana #kondóm #vlhkosť #zaváranina

+ Na každom kroku na vás čakajú prekážky, je to však v poriadku.
Zabudnite na televíziu, sústreďte sa na niečo na...

+ Nemeňte svoje stravovacie návyky, momentálne je vaše telo spokojné.
Práca, ktorú milujete, prinesie neočakávaný...