Život sa presúva von!

Nechajte sa pohladiť slnkom! Pohodlie obývačky vymeňte za posedenie pod holým nebom, vychutnajte si váš balkón, terasu či záhradu. Vďaka pekným kúskom záhradného nábytku, čarovným aj praktickým dekoráciám a črepníkom plných vôní si vytvoríte vlastnú oázu leta.

01.06.2016 09:00
debata

Koľko vás je?

Inak rozmýšľate, ak ste dvaja a inak, ak máte široké príbuzenstvo. Pri výbere exteriérového stola myslite aj na vašich hostí. Koľko osôb zvyčajne sedí za vaším stolom? Ak vám to priestor dovolí, vyberte rozkladací stôl, ktorý ľahko prispôsobíte počtu osôb. Zopár skladacích stoličiek pre hostí by sa takisto malo na váš balkón zmestiť.

Pred kúpou balkónového stola si premyslite, či... Foto: Houseology.com via PRSHOTS
houseology foto Pred kúpou balkónového stola si premyslite, či za ním budete sedávať len dvaja. Zvážte, či nekúpiť stôl rozkladací, pre viacero osôb.

Letný vánok vás neprekvapí

Nenechajte si posedenie znepríjemniť jemnou zmenou počasia. Treba mať po ruke iba dostatočné množstvo pohodlných vankúšov a mäkkých diek. Netreba zabudnúť ani na poťahy, ktoré vám spríjemnia sedenie na drevených stoličkách. Ak si v kruhu priateľov navyše sadnete k prenosnému grilu, zahreje vás nielen dobré jedlo, ale aj príjemná spoločnosť.

Pohodlné vankúše či prikrývky vás ochránia aj... Foto: Bonami.sk
bonami22 Pohodlné vankúše či prikrývky vás ochránia aj pred letným vánkom.

Drevo hrá prím

Drevo je „in“ aj túto letnú sezónu – ležadlá, stoličky, stoly či balkónové truhlice na uskladnenie rôznych predmetov. Pruhy a prúžky sa k drevu skvelo hodia, námornícke kombinácie zaujmú nielen na mori, ale aj na vašom balkóne či v záhrade. Klasické námornícke farby a vzory môžete doplniť o efektné kúsky záhradných doplnkov sviežich farieb. Črepníky, debničky na bylinky či police plné kvetov vám z obyčajného priestoru vytvoria malú zelenú oázu leta.

Posedenie vonku plné farieb. Foto: IKEA
ikea2 Posedenie vonku plné farieb.

Aj večer to žije

Keď zájde slnko, život vonku sa nekončí! Klasické sviečky, efektné lampáše, solárne lampy či lampióny rôznych veľkostí atmosféru letného posedenia iba znásobia.

Žovot na terase sa nekončí pri západe slnka.... Foto: Homebase.com via PRSHOTS
homebase exterierove lampase Žovot na terase sa nekončí pri západe slnka. Svietniky vašu letnú noc predĺžia.

Článok vyšiel v novej ženskej prílohe Pravdy – magazíne MiA.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #leto #slnko #balkón #posedenie #terasa #ženský magazín MiA

+ Začnete s pestovaním vlastných plodín a určite vám budú chutiť viac.
Nebuďte príliš nervózny, všetko zvládnete...

+ Hydratujte svoje telo, momentálne to potrebuje stále viac a viac.
Nechváľte sa, mohlo by vám to skôr ublížiť ako...