OBRAZOM: Pestúnka Fran má 65! Na červených kobercoch má viac odvahy ako pred 20 rokmi

Nezaobišla sa bez vysokých podpätkov a šialených farebných kombinácií, zvieraciu potlač na tesných kúskoch oblečenia jednoducho milovala.

30.09.2022 14:00
Herečka Fran Drescher Foto: ,
Herečka Fran Drescher: V roku 2002 (vľavo) a v roku 2022.
debata

Herečka Fran Drescher sa celosvetovo preslávila vďaka seriálu Pestúnka Fran, v ktorom si zahrala hlavnú rolu. 30. septembra oslavuje 65 rokov.

Herečka Fran Drescher v roku 1998.
Fran Drescher  v roku 2002.
+8Fran Drescher  v roku 2005.

Jej výchovné metódy bavili svet v deväťdesiatych rokoch, seriál sa s veľkým úspechom vysielal v rokoch 1993 – 1999. Vyniesol jej dve nominácie na cenu Emmy, rovnako aj na Zlatý glóbus a vysielal sa vo vyše 90 krajinách sveta.

V populárnom seriáli sa starala o tri deti – Gracie, Margaret a Brightona – až sa napokon stala ich nevlastnou mamou. V reálnom živote jej však deti, vlastné ani adoptované, dopriate neboli. V rozhovore pre magazín „Cut“ v minulosti prehovorila o svojej nenaplnenej túžbe po potomkoch. Slávna hviezda je presvedčená, že táto rola by jej „sedela“. "Určite by som bola dobrá mama a občas mi v tejto súvislosti napadne, že som niečo zmeškala,“ opísala Drescher.

zväčšiť Fran Drescher  v roku 2011. Foto: SHUTTERSTOCK
fran11 Fran Drescher v roku 2011.

Herečka bola dva razy vydatá. Jej prvé manželstvo s Petrom Marcom Jacobsonom vydržalo 21 rokov. V roku 1999, po ich rozvode, jej exmanžel priznal, že je homosexuál. V roku 2000 herečke diagnostikovali rakovinu maternice, ktorá jej bola odstránená. Plány o vlastných deťoch sa tak pre herečku rozplynuli.

S druhým manželom, Shivom Ayyaduraiom, žila v rokoch 2014 až 2016, o adopcii sa často rozprávali, čo herečka potvrdila aj v rozhovore pre magazín Closer, napokon k nej ale nedošlo.

zväčšiť Rok 2022 - Herečka Fran Drescher sa tiež... Foto: SITA/AP, Greg Allen
Fran Drescher Rok 2022 - Herečka Fran Drescher sa tiež objavila na oslavách 90. narodenín Cliva Davisa.

Slávna čiernovláska sa rada ukazuje na červených kobercoch – v júli napríklad žiarila na premiére seriálovej novinky z produkcie Netflixu s názvom Uncoupled. A rozhodne zaujala – zvolila odvážny outfit Dolce a Gabbana, ktorého vrchný diel tvorila módna bralettka, čo znamenalo, že známa seriálová hviezda ukázala odhalené bruško. V posledných rokoch sú jej outfity na červených kobercoch dokonca odvážnejšie ako pred 20-timi rokmi. Jej pózovanie na červených kobercoch si pozrite v našej galérii (vyššie).

zväčšiť Rok 2022 - Fran Drescher na premiére seriálu... Foto: SITA/AP, Andy Kropa
NY Premiere of Netflix's "Uncoupled" Rok 2022 - Fran Drescher na premiére seriálu "Uncoupled" v New Yorku.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Fran Drescher

+ Netrávte dni pred obrazovkou, ubližujete tým len sami sebe.
Nezabúdajte na poistenie, na určitých veciach sa...

+ Správna zdravá životospráva sa ukáže aj na vašej pokožke.
Načo vám je sláva a peniaze, keď vás doma nikto...