Kate si už plní povinnosti v novom roku, zabodovala okamžite! Zvolila náušnice, ktoré si môže dovoliť naozaj každý

Vojvodkyňa Kate (40) a princ William (39) v stredu navštívili spoločne Foundling Museum v Londýne. Išlo o ich prvé verejné vystúpenie v novom roku, ktoré sa, ako inak, tešilo značnému záujmu médií.

20.01.2022 06:00
Britain Royals Foundling Museum Foto: ,
Vojvodkyňa Kate počas návštevy Foundling Museum v Londýne. Zdobili ju náušnice za 9 eur.
debata (3)

Vojvodkyňa z Cambridge sa objavila v skvelej nálade na ulici pred múzeom, ktoré poskytuje svedectvo o histórii „Foundling Hospital“, prvej charitatívnej organizácie pre deti v Spojenom kráľovstve, ktorá bola založená v roku 1739 ako domov pre deti, o ktoré sa matky nemohli starať. Kate, trojnásobná mama, je patrónkou múzea od roku 2019.

Aký outfit na svoje prvé tohtoročné vystúpenie zvolila? Na dokonalý štýl čerstvej 40-ničky sú zvyknuté nielen britské médiá, ale aj milióny jej fanúšikov, ktorí dôkladne sledujú, čo má manželka následníka trónu na sebe, ako aj to, aké doplnky ju zdobia.

Vojvodkyňa Kate a princ William počas návštevy...
Vojvodkyňa Kate počas návštevy Foundling Museum...
+3Vojvodkyňa Kate a princ William počas návštevy...

A boli to práve náušnice, ktoré vzbudili v stredu zvýšenú pozornosť médií. Dôvod? Tento kúsok bižutérie si môže dovoliť naozaj každý. Cena trblietavých náušníc od Accessorize je totiž 9 eur.

Britain No Time To Die World Premiere Čítajte viac Vojvodkyňa Kate má 40, pre verejnosť stelesňuje ideál budúcej kráľovnej! Tu sú jej TOP momenty

Jej kabát modrej farby ako aj čierne nohavice značky Jigsaw sme už na nej pár razy videli. Kabát mala naposledy na sebe v januári 2020. Vtedy pod ním mala oblečenú bielu blúzku, teraz ju vymenila za čierny rolák.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #vojvodkyňa Kate #princ William

+ Odpočinok je tak isto dôležitý ako tréning.
Ak skutočne chcete a ak sa snažíte, všetko stihnete bez problémov....

+ Odhodlanie prináša výsledky, nevzdávajte sa.
Dokážete sa naučiť všetko čo treba, preto sa nebojte o to čo bude...