Očarujúca mama Elona Muska! 73-ročná žiadaná modelka je vyštudovaná dietologička. Jej odporúčania?

Na nedávnom udeľovaní cien British Fashion Awards 2021 sa po červenom koberci prešla aj 73-ročná Maye Musk, mama vizionára a majiteľa Tesly, Elona Muska, ktorý je najbohatším mužom planéty.

03.12.2021 11:00
Maye Musk Foto:
Maye Musk na poduajtí The Fashion Awards 2021 v Londýne.
debata

V červenom modeli z dielne Tonyho Warda poľahky zatienila aj mladšie krásky, ktoré sa pred objektívmi fotografov striedali jedna za druhou.

Maye Musk je aj po 70-ke vyhľadávanou modelkou, po 60-ke podpísala exkluzívnu zmluvu s modelingovou agentúrou IMG. Ako tento okamih opísala v minulosti v rozhovore pre magazín Vogue, išlo o významný moment nielen pre ňu. „Dúfam, že to dá ostatným ženám nádej, že môžu vyzerať dobre a cítiť sa dobre aj po šesťdesiatke,“ povedala Musk a dodala: „Mladé modelky mi hovoria, že im to dáva nádej, aby pokračovali.“

O svojich tajomstvách starostlivosti takisto čo-to povedala. „Ak budete dobre jesť, celé telo aj vlasy budú dobre vyživované,“ hovorí. A vie, o čom je reč, pretože Maye Musk je vyštudovaná dietologička. Typické pre ňu sú aj jej sivé vlasy. Ako sa o ne stará? „Vlasy si nesuším fénom, nie je to dobré a potrebujú oddych. Ak nefotím, umývam si ich raz za päť dní.“ Ak však pracuje ako modelka, odporúča: „Vlasy si treba umývať po každom fotení, aby sa z nich odstránili všetky produkty.“

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Maye Musk (@mayemusk)

Netají, že je fanúšikom zeleniny bohatej na vitamíny, ako je tekvica, sladké zemiaky, špenát, zelenina, brokolica a karfiol. „Ak nemáte radi kel, neznamená to, že nebudete mať dobrú pleť. Existuje mnoho ďalších druhov zeleniny a ovocia s rovnakými živinami,“ prezrádza svoje tipy na stravovanie. „Doma sa stavujem vegetariánsky, volím jedlá s cereáliami, mliekom, jogurtom, syrom, strukovinami, zeleninou, ovocím, celozrnným pečivom, hnedou ryžou, orechmi. Ak jem vonku, potom si vyberám ryby, kuracie mäso aj iné mäso,“ opísala v minulosti pre Vogue.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Elon Musk #Maye Musk

+ Ak potrebujete vyšetriť zrak nemali by ste dlho čakať.
Nesnažte sa potopiť svojich kolegov, práve naopak,...

+ Zabudnite na kávu, prednosť dnes dajte zelenému čaju.
Nemusí vám všetko vyjsť na prvý krát, je to v poriadku,...