Dcéra topmodelky Kate Moss už predvádza na móle! Po mame zdedila super postavičku

Aká matka, taká dcéra - zatiaľ, čo Lila Moss kráčala po móle na londýnskej módnej prehliadke, jej mama Kate Moss sedela v prvom rade a pyšne hľadela na svoju dcéru.

26.09.2021 13:00
kate moss Foto:
Kate Moss.
debata

18-ročná dcéra slávnej topmodelky sa po móle po prvý raz prešla už minulý rok počas módnej šou značky Miu Miu v Paríži, ale vtedy išlo len o online prehliadku. Pred publikom to aktuálne bola premiéra peknej tínedžerky.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Lila Grace (@lilamoss)

V utorok sa Lila Moss prešla po móle na známom londýnskom Leicester Square, kde sa konala prehliadka návrhára Richarda Quinna. Lila na móle sebavedomo predviedla červený overal, ktorý krásne vynikol na štíhlej postave tmavovlasej tínedžerky. Ako vidieť na zábere, modelkovskú postavičku zdedila po svojej slávnej mame – topmodelke 90-tych rokov, Kate Moss.

Kate Moss (47) nebola jediným prominentným hosťom prehliadky. Sedela po boku Edwarda Enninfula, šéfredaktora britského magazínu Vogue a známej modelky Jordan Barrettovej. Ďalšími hosťami boli spevák Boy George a herečka Olga Kurylenko, ktorá stvárnila krásku po boku Daniela Craiga vo filme o Jamesovi Bondovi z roku 2008 „Quantum of Solace“.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Kate Moss #Lila Moss

+ Nebojte sa budúcnosti, budujete si ju predsa sami.
Nerobte všetko len pre peniaze, robte to preto, lebo chcete....

+ Správna zdravá životospráva sa ukáže aj na vašej pokožke.
Načo vám je sláva a peniaze, keď vás doma nikto...