Princezné zatienila! Kráľovná Maxima zvolila model šiat, pri ktorom jej dcéry nemali šancu

17. mája oslávi holandská kráľovná Maxima okrúhlu 50-ku.

14.05.2021 11:00
maxima Foto:
Zľava: princezné Ariane, Alexia, kráľovná Maxima, kráľ Willem-Alexander, princezná Amalia pred divadlom v Amsterdame.
debata

Pritom jednu jarnú narodeninovú oslavu má už kráľovská rodina za sebou, 27. apríla oslavoval kráľ Willem-Alexander 54 rokov. Teraz však bola hviezdou práve jeho sympatická manželka.

Celá rodina si pri tejto príležitosti vyrazila v Amsterdame do divadla „Carre“ na šou nesúcu názov „Kráľovná Maxima, život plný hudby“. Trojnásobná mama Maxima patrí v Holandsku k obľúbeným osobnostiam, rovnako ako jej manžel a jeho matka, princezná Beatrix, ktorá sa koruny vzdala v roku 2013.

Rodinka si zapózovala pred divadlom na spoločnom zábere – k videniu sú okrem manželov aj korunná princezná Amalia (17), 15-ročná Ariene a 13-ročná Alexia.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Queen Maxima (@queenmaxima_fashion)

Kráľovná, ktorá je známa svojou záľubou v doplnkoch, nádherný model dvojvrstvových šiat holandskej návrhárky Iris van Herpenovej doplnila výrazným náhrdelníkom aj náušnicami, ktoré zdobili smaragdy. Jej mejkap bol príjemný, doplnený bronzerom, ktorý sa postaral o farbu na líčkach. Hnedé oči boli zvýraznené večerným líčením, rovnako si nechala záležať aj na výbere rúžu na pery. Jej slávnostný look dopĺňali blond rozpustené vlasy, ktoré takisto zdobila nápadná smaragdová spona.

maxima Čítajte viac Jedna krajšia ako druhá! Tri holandské princezné bok po boku, škandál s plus-size postavou je zabudnutý

Sympatická blondínka, kráľovná Maxima (49), pochádza z Buenos Aires a spolu s manželom, kráľom Willemom-Alexandrom, vychovávajú už spomenuté tri dcéry.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #kráľovná Maxima

+ Správna zdravá životospráva sa ukáže aj na vašej pokožke.
Načo vám je sláva a peniaze, keď vás doma nikto...

+ Začnite si dávať na tvár menej, začne dýchať a bude vyzerať krajšie.
Nemeškajte na stretnutia, kolegovia sú o...