Po Valábikovi na krásu Svarinskej reagoval aj Merčiak! Tajomstvo jej vzhľadu tkvie...

Kristína Svarinská o pár dní oslávi 32 rokov. Ten vek by jej však hádal málokto. V čom je tajomstvo jej vzhľadu? Tu je odpoveď...

07.05.2021 11:00
Kristína Svarinská Foto:
Herečka Kristína Svarinská.
debata (7)

Len pred pár týždňami sa množstva komplimentov dočkala slovenská herečka Kristína Svarinská z úst Borisa Valábika a Mariána Gáboríka. Valábik ju dokonca označil za najkrajšiu slovenskú herečku. Zdá sa, že 31-ročná hnedovláska, ktorá sa pred časom ukázala v hlavnej úlohe markizáckeho seriálu Najhorší týždeň môjho života, má ďalšieho obdivovateľa, ktorý má veľmi blízko k svetu športu. Ide o komentátora a moderátora Marcela Merčiaka. Ten Svarinskej zalichotil priamo pred kamerami súťažnej šou Čo ja viem, ktorej bola hosťom.

valábik - koláž Čítajte viac Najkrajšia slovenská herečka je... Valábik sa nevykrúcal, pred Svarinskou to priznal

„U ženy by sa to nemalo prezrádzať, ale ty osláviš o týždeň 32 rokov, no musím povedať, že stále vyzeráš o 10 rokov mladšia,“ odznelo z úst Merčiaka smerom k obsadzovanej herečke. „Ako to robíš?“, zaujímal sa. Polichotená Svarinská s úsmevom odpovedala: „Asi mám dobrý genofond, ale aj veľa spánku, zdravo sa stravujem, veľa sa smejem a trávim čas s ľuďmi, s ktorými mi je dobre.“ (video)

Video
Zdroj: RTVS

Krásou, ale určite aj talentom zaujala Svarinská aj u našich českých susedov. V roku 2019 si zahrala v českom filme Teroristka po boku českých hviezd ako Iva Janžurová, Martin Hofmann či Tatiana Dyková. Na konte má tiež niekoľko rolí v rozprávkach – Sedem zhavranelých bratov či Najlepší priateľ.

Celú šou Čo ja viem, v ktorej sú hosťami Kristína Svarinská, Anna Jakab Rakovská a Marta Jančkárová si pozrite v piatok (7.5.) o 20.30 na Jednotke.

Kristína Svarinská v tanečnej súťaži Let´s Dance.
Kristína Svarinská s Vladimírom Polívkom vo...
+8Kristína Svarinská vo filme Srdce na dlani.

© Autorské práva vyhradené

7 debata chyba
Viac na túto tému: #Kristína Svarinská #Marcel Merčiak

+ Netrávte dni pred obrazovkou, ubližujete tým len sami sebe.
Nezabúdajte na poistenie, na určitých veciach sa...

+ Správna zdravá životospráva sa ukáže aj na vašej pokožke.
Načo vám je sláva a peniaze, keď vás doma nikto...