Kilá plus, strie, celulitída! Tieto slávne ženy ich hrdo vystavili... Klobúk dolu!

Vo svete dokonalej vizuálnej ilúzie, ktorú často sprostredkúvajú sociálne siete a možnosti digitálnej úpravy fotografií už aj vo vlastných mobiloch pôsobia občas ako hotoví "mimozemšťania". Ale rozhodne si zaslúžia uznanie.

08.07.2020 07:00
debata (5)

Aj niektoré slávne ženy majú po krk znázorňovania ľudského tela či tváre v dokonalom, priam bezchybnom stave, ktorý má často len pramálo spoločného s realitou. Prípadne im prekáža, ak sa napríklad po závere tehotenstve rozpúta šialený súboj o to, kto bude skôr vo forme a na tele mu nezostane ani gram tuku navyše či stopa po ovisnutej koži.

Samozrejme, neznamená to, že netreba oceniť niekoho, kto tvrdo maká a priblíži sa k vysnívanému cieľu ukážkovej figúry či dokonalej pleti. Súčasne je však dôležité myslieť na to, že nie každý z nás dokáže naplniť nejaké pomyselné (a médiami často budované) ideály krásy. A ak to nedokážeme, aj to je úplne v poriadku. Postaviť sa pred zrkadlo a byť spokojný sám so sebou nie je jednoduchá vec. Nasledujúce dámy však k tomu aspoň trošku pomohli. Nie darmo cih možno nazývať ambasádorkamiAko?

Ashley Graham

Kyprá modelka sa netají svojimi bujnými krivkami. Na stehnách má celulitídu a počas tehotenstva sa jej ako väčšine žien urobili strie. Ani tie však nemala problém odfotografovať. A všetci, kto Ashley Grahamovú registrujú, musia uznať, že je krásna. Aj svojimi dokonalými „nedokonalosťami“.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

same me. few new stories.

Príspevok, ktorý zdieľa A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham),

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

same same but a little different

Príspevok, ktorý zdieľa A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham),

Ciara

Americká speváčka nedávno prekvapila, keď narozdiel od slávnych kolegýň prezentovala svoje tehotenstvo v jeho prirodzenej podobe. Jazvička na bruchu, strie na koži? A čo, veď privádza na svet už tretie dieťa a vyzerá zdravo, pôvabne a sexy!

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Ciara (@ciara),

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Ciara (@ciara),

Berguzar Korel

Predstaviteľka Šeherezády len nedávno porodila a pred pár dňami si na svoj Instagram zavesila zábery s popôrodným telom. Naliate poprsie, zvyšky bruška, plnšie boky a k tomu šťastný a spokojný úsmev. Pretože šťastím nie je len bezchybná postava pár dní po pôrode, ale najmä zdravé dieťa a milujúci partner. A zdravá sebaláska k tomu.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Bergüzar Korel bikinili YAKALANDI! Ünlü oyuncu Bergüzar Korel kilolu haliyle dikkat çekti! 4 ay önce ikinci çocuğunu dünyaya getiren ünlü oyuncunun kilolu hali gözlerden kaçmadı. Doğum kilolarından hala kurtulamadığı gözlenen Bergüzar Korel’in saklanma çabaları ise işe yaramadı. Doğum sonrası aldığı kilolar ve selülitleri ile dikkat çeken Bergüzar Korel’in bu görüntüsü şaşkınlık yarattı. Çevrenin şaşkın bakışları arasında tatilini sürdüren Bergüzar Korel’i görenler “eski halinden eser yok” demekten kendilerini alamadılar. Bu görüntüsü ile sosyal medyada eleştiri okları ve hakarete varan yorumlar ile alay konusu olan Bergüzar Korel’in şok değişimi için yana kaydırabilirsiniz. Sizleri yormak istemedim☺️ İyi yazlar olsun

Príspevok, ktorý zdieľa Berguzar Korel (@berguzarkorel),

Demi Lovato

Speváčka má síce za sebou divokú minulosť a aj pred časom sa znovu musela vrátiť do liečebne, pri vyrovnávaní sa s vlastným telom ju však mnohé médiá dávajú za príklad. Okrem toho, že Lovato je hrdá na plnšie krivky, pyšne pózuje aj s tvárou bez mejkapu. A pehami, ktoré väčšina vizážistov (aj hviezd) maskuje vrstvami púdru a krycieho krému.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

This is my biggest fear. A photo of me in a bikini unedited. And guess what, it’s CELLULIT!!!! I’m just literally sooooo tired of being ashamed of my body, editing it (yes the other bikini pics were edited - and I hate that I did that but it’s the truth) so that others think I’m THEIR idea of what beautiful is, but it’s just not me. This is what I got. I want this new chapter in my life to be about being authentic to who I am rather than trying to meet someone else’s standards. So here’s me, unashamed, unafraid and proud to own a body that has fought through so much and will continue to amaze me when I hopefully give birth one day. It’s such a great feeling to be back in tv/film while not stressing myself with a strenuous workout schedule before 14 hour days, or depriving myself from a real birthday cake rather than opting for watermelon & whip cream with candles because I was terrified of REAL cake and was miserable on some crazy diet shit. Anyway, here’s me, RAW, REAL! And I love me. And you should love you too! Now back to the studio.. I’m working on an anthem.. ‍♀️ also. Just so everyone’s clear.. I’m not stoked on my appearance BUT I am appreciative of it and sometimes that’s the best I can do. I hope to inspire someone to appreciate their body today too. #nationalcelulliteday #celluLIT

Príspevok, ktorý zdieľa Demi Lovato (@ddlovato),

Lena Dunham

Už v časoch účinkovania v seriáli Girls ju radili k priekopníčkam zobrazovania mladej generácie žien na kamere. Dunham sa nehanbí za kilá, tetovania, ovisnutú kožu, ani tvár bez mejkapu.

Chrissy Teigen

Modelka, moderátorka, dvojnásobná mama, úspešná kuchárka aj manželka slávneho speváka. A tiež žena, ktorá sa nebojí hovoriť o svojich silikónoch, dať si ich odstrániť, ukázať celulitídu alebo modriny na nohách. Teigenovej zábery na Instagrame sú nielen zaujímavé, ale aj úprimné. To jednoducho musíte oceniť.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

making my world famous titty biscuits!

Príspevok, ktorý zdieľa chrissy teigen (@chrissyteigen),

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

don’t forget to keep up with your paps and have your boobs touched even though the world is ending!!

Príspevok, ktorý zdieľa chrissy teigen (@chrissyteigen),

© Autorské práva vyhradené

5 debata chyba
Viac na túto tému: #krása #žena #Instagram #Ciara #kilogramy #Ashley Graham #Bergüzar Korel

+ Netrávte dni pred obrazovkou, ubližujete tým len sami sebe.
Nezabúdajte na poistenie, na určitých veciach sa...

+ Začnite si dávať na tvár menej, začne dýchať a bude vyzerať krajšie.
Nemeškajte na stretnutia, kolegovia sú o...