Kristína Tormová opisuje, aké je to pre zmenu čakať iba jedno dieťa

Kristína Tormová vo svojej novinke Budem mama prezradí, aké je to "tehotnieť" a čakať pre zmenu iba jedno dieťa.

14.12.2019 12:30
Kristína Tormová Foto:
Kristína Tormová (Farkašová).
debata

Kristína Tormová vydala niekoľko úspešných knižiek. Aj vďaka nim sa stala najznámejšou slovenskou mamou. Je nielen spisovateľkou a herečkou, ale predovšetkým mamou dvojičiek Ely a Matildy a syna Alanka. Mamou, ktorá propaguje materstvo so všetkými jeho pozitívami aj negatívami. Ukazuje ženám reálny obraz života modernej matky s veľkou dávkou humoru, „nadsázky“ a sebairónie.

Jej prvé dve knihy Som mama a Stále som mama sa stali bestsellermi. Na motívy tej prvej z nich bol nakrútený aj rovnomenný televízny seriál. Tento rok tesne pred Vianocami predstaví trojnásobná mama Kristína Tormová knihu o tehotenstve – Budem mama.

Budem mama, Kristína Tormová
O čom je kniha Budem mama?

Tehotenstvo je najkrajšie obdobie v živote ženy. Povedal asi nejaký pán, ktorý netuší, aké je to byť grckajúcim mrožom so sloními nohami, unavený ako blázon, pretože má v tele dve srdcia, prípadne viac. Ale je možné, že mu to nahovorila jedna zázračná bytosť, ktorá dokáže vytvoriť vo svojom bruchu naozajstného voňavého človiečika a nazývajú ju mama. Toto je knižka napísaná počas spomínaného nekomfortne zázračného obdobia, ktoré odštartovala láska Skororodičov. Je určená pre všetky Skoromamy, ktoré obľubujú debaty na rovinu, humor a seba.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Kristína Tormová #Budem mama

+ Netrávte dni pred obrazovkou, ubližujete tým len sami sebe.
Nezabúdajte na poistenie, na určitých veciach sa...

+ Výsledky neoklamete, preto buďte radšej úprimný hneď od začiatku.
Nebojte sa neustále, kazí vám to vykonávať...