Hladučké tváre hviezd, ktoré tento rok oslávili 50! Prezrádzajú ich len vrásky okolo očí

Narodili sa v roku 1969 a tento rok sa z nich stali päťdesiatničky. Jennifer Aniston, Jennifer Lopez, Renée Zellweger, Catherine Zeta-Jones a Cate Blanchett predvádzajú svoje tváre pred objektívmi neustále. Ktorá z nich vyzerá najprirodzenejšie? Hlasujte!

09.12.2019 07:00
debata

Cate Blanchett

Krásna a dvoma soškami Oscara ovenčená rodáčka z Austrálie prekročila okrúhlu 50-ku v máji. Vďaka nádhernej tvári a sošnému vysokému telu je ozdobou každého červeného koberca. Jemnú bledú pokožku má takmer dokonalú, pri úsmeve sa jej objavia len vrásky okolo očí.

Cate Blanchett. Foto: SITA/AP
Cate Blanchett Cate Blanchett.

Renée Zellweger

V apríli sa slávna predstaviteľka Bridget Jonesovej prehupla cez magickú päťdesiatku. A hoci boli v jej živote chvíle, kedy to s botoxom prehnala a pomaly sa na seba už ani nepodobala, dnes je opäť sama sebou. Výrazné vrásky však nezdobia ani tvár tejto slávnej blondínky, vek naznačujú len vejáriky okolo očí.

Renée Zellweger. Foto: SITA/AP
Renée Zellweger Renée Zellweger.

Catherine Zeta-Jones

Medzi päťdesiatničky sa dostala len pred nedávnom, okrúhle narodeniny oslávila koncom septembra. Herečka s výraznými tmavými očami aj vlasmi si svoju povestnú iskru zachováva stále, mladistvý šarm podčiarkuje jej krásna hriva. Jej tvár síce starne, ale o výrazných vráskach nemožno hovoriť.

Catherine Zeta-Jones. Foto: SITA/AP
Catherine Zeta-Jones Catherine Zeta-Jones.

Jennifer Aniston

Oficiálne sa stala päťdesiatničkou vo februári, jej hladká pokožka to však rozhodne neprezrádza. Zopár vrások okolo očí nepopiera, tie jej však z krásy neuberajú. Podľa jej vyjadrení zdedila dobré gény po svojom otcovi: „Môj otec je 100-percentný Grék. Má po osemdesiatke a nemá takmer žiadne vrásky. A to isté bolo u mojej babičky, ktorá sa dožila 95 rokov.“

Jennifer Aniston. Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
Jennifer Aniston Jennifer Aniston.

Jennifer Lopez

Rodáčka z Bronxu dlhodobo popiera plynutie času. Jej pleť vyzerá akoby patrila o dvadsať rokov mladšej žene, hoci Lopez oslávila päťdesiatku v júli. Bronzová pokožka stále dýcha sviežosťou a pri Lopezovej je priam dokonale hladká.

Jennifer Lopez. Foto: SITA/AP
Jennifer Lopez Jennifer Lopez.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #starnutie #Jennifer Aniston #Jennifer Lopez #Renée Zellweger #vrásky

+ Neklamte sami seba, priznajte, že máte problém a riešte ho.
Nepoľavujte, vydržte v tempe a dostanete sa k...

+ Nedávajte do svojho tela niečo čo viete, že by vám mohlo uškodiť.
Zmena nie je pre každého, preto si to ešte...