Krásna Michelle Hunziker zmenila účes! Pozrite si jej premenu

Slávna blond moderátorka zatúžila po zmene, nechala si ostrihať ofinu.

20.09.2019 09:00
debata

Blond vlasy sú dlhé roky poznávacím znamením slávnej moderátorky Michelle Hunziker, rodáčky zo Švajčiarska. Hviezdou je nielen v Nemecku, ale najmä v Taliansku, kde momentálne žije. V Miláne vychováva spolu so svojím manželom, Tomasom Trussardim, dve dcéry.

Moderátorka Michelle Hunziker v Benátkach ešte... Foto: Reuters, PIROSCHKA VAN DE WOUW
Moderátorka Michelle Hunziker predvádza horúci trend - elegantné široké nohavice. Moderátorka Michelle Hunziker v Benátkach ešte s účesom, na ktorý sme roky zvyknutí - bez ofiny.

Svojím vzhľadom udivuje 42-ročná blondínka neustále. Tento raz to však nie je jej špičková postava, ale účes, ktorý zaujal. Niekdajšia manželka talianskeho speváka Erosa Ramazzottiho sa totiž rozhodla pre zmenu. Nie, svojich dlhých blond vlasov sa nevzdala, ale nechala si ostrihať ofinu. Účes s názvom „ponny“ nosí napríklad aj Heidi Klum.

Len pred nedávnom sa ešte tak, ako ju roky poznáme, objavila na červenom koberci počas filmového festivalu v Benátkach. Vlasy vtedy nosila hladko učesané na cestičku alebo rozpustené, ofinu ešte nemala. Na svojom Instagrame zverejnila sexi štyridsiatnička aj cestu k tomuto účesu, pričom pred návštevou kaderníka priznala, že sa výsledku bojí. Ako sa vám Hunziker s ofinou páči? Hlasujte!

debata chyba

+ Nie je každý deň dobrým dňom, snažte sa ho sami čo najviac vylepšiť.
Pri najlepšom myslení sa nenechajte...

+ Nezabúdajte na pitný režim, nezanedbávajte ho v žiadnom období.
Ak budete zanedbávať prácu, vaše peniaze nebudú...