Menej vrások na tvári? Cindy Crawford má overený tip

Modelka Cindy Crawford (53) patrila roky k najkrajším ženám planéty.

17.05.2019 15:00
Modelka Cindy Crawford vyzerala v bielych... Foto: ,
Modelka Cindy Crawford.
debata

Svoj šarm a krásu nestráca ani po päťdesiatke, o svoje telo aj pokožku sa však zodpovedne stará a nenecháva to len na prírodu. 53-ročná dvojnásobná mama, ktorá spolu s manželom, Rande Gerberom vychováva dve ratolesti, prezradila tipy na pleť bez vrások. Zároveň však neustále v rozhovoroch prízvukuje, že človek musí žiť v rovnováhe a harmónii sám so sebou, aby z neho krása vyžarovala aj navonok.

„Verím, že ak sa človek stará o svoje telo aj dušu, ak zveľaďuje svoje vzťahy a stará sa o priateľov, s ktorými sa môže smiať, je to to najdôležitejšie,“ opísala hviezda 90-tych rokov pre magazín People. Čo sa kozmetiky týka, roky spolupracuje so značkou „Meaningful Beauty“, ktorá sa špecializuje práve na anti-aging produkty. „Myslím si, že väčšina z nás si chce svoj vzhľad udržať tak dlho, ako je to možné, čo je celkom reálne.“

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Getting ready (and more importantly, out the door!) with @VogueMagazine Watch the whole video on vogue.com

Príspevok, ktorý zdieľa Cindy Crawford (@cindycrawford),

A prezradila aj špeciálny tip, vďaka ktorému má pokožku takmer bez vrások – roky spáva na hodvábnych vankúšoch. „Keď máte dvadsať rokov, tak vám vrásky, ktoré vznikajú počas noci ako odtlačky z vankúšov, zmiznú rýchlo. Čím starší človek je, tým pomalšie sa takéto vrásky vyrovnávajú. Keď spím na hodvábnych vankúšoch, zobúdzam sa bez takýchto vrások, aj vlasy mám rovnejšie,“ opísala modelka pre magazín People.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Cindy Crawford #pokožka #vrásky #tvár

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...