Syn Cristiana Ronalda si vás omotá okolo prsta, pozrite sa

Z titulu " Najlepší hráč roka 2016" sa futbalista Cristiano Ronaldo tešil spolu so šesťročným synom. Je rozkošný, pozrite sa!

10.01.2017 15:00
Ronaldo Cristiano Foto: ,
Najlepší hráč roka 2016 podľa Medzinárodnej futbalovej federácie (FIFA) Cristiano Ronaldo a jeho syn, Cristiano Ronaldo Jr.
debata

Portugalčan Cristiano Ronaldo z Realu Madrid sa stal najlepším hráčom roka 2016 podľa Medzinárodnej futbalovej federácie (FIFA). Na slávnostnom udeľovaní cien, ktoré sa konalo vo švajčiarskom Zürichu, ho sprevádzal aj jeho 6-ročný syn, ktorý sa pri slávnom otcovi nestratil. Rozkošný chlapček si bez problémov dokáže získať srdcia fanúšikov slávneho otca.

Najlepší hráč roka 2016 podľa Medzinárodnej... Foto: Reuters, RUBEN SPRICH
Cristiano Ronaldo Najlepší hráč roka 2016 podľa Medzinárodnej futbalovej federácie (FIFA) Cristiano Ronaldo a jeho syn, Cristiano Ronaldo Jr.

Po jeho boku sa usmieval do objektívov a dokonca si zapózoval aj s prestížnym ocenením. Oblečený v modrom obleku, podobne ako Ronaldo, pred paľbou fotoaparátov a televíznych kamier obstál na jedničku. Z Ronalda juniora tak zrejme rastie mediálna hviezda.

Najlepší hráč roka 2016 podľa Medzinárodnej... Foto: Reuters, ARND WIEGMANN
Cristiano ROnaldo Najlepší hráč roka 2016 podľa Medzinárodnej futbalovej federácie (FIFA) Cristiano Ronaldo a jeho syn, Cristiano Ronaldo Jr. a Georgina Rodriguez.

Dvojici robila počas akcie spoločnosť aj priateľka Cristiana Ronalda, Georgina Rodriguez (21). Trojica vyzerala veľmi spokojne a šťastne.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Cristiano Ronaldo #syn #Zurich

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...