Richard Čanaky zo Spievankova: Vianoce sú o štedrosti

Spevák pripravuje jedlá na štedrovečerný stôl spolu s manželkou. Ale nie všetko sa mu darí.

20.12.2016 09:00
Richard Čanaky Foto:
Richard Čanaky zo Spievankova.
debata

Hoci deti dvojicu zo Spievankova, Máriu Podhradskú a Richarda Čanakyho milujú a oni tak nemajú núdzu o prácu, pred Vianocami dvojica predsa len zvoľní. A vystúpenia Spievanka a Zahrajko obmedzia. „Kedysi sme mali aj v decembri veľa koncertov, ale už zvoľňujeme. Nesnažíme sa skákať po všetkých akciách, ktoré sa nám núkajú,“ hovorí Čanaky.

Práve pred Vianocami je pre neho, ako trojnásobného otca, prioritou rodina. „Robota nám neutečie. Sme pánmi svojho času a keď si povieme, že Vianoce máme oddychové, tak jednoducho budú také,“ opisuje. Zároveň však dodáva, že po Silvestri sa do práce opäť zahryznú naplno. "Naše šieste DVD-čko by malo prísť do kín na jeseň 2017, takže máme toho pred sebou na nasledujúci rok naozaj dosť.

Ako u nich doma vyzerá štedrovečerná večera? "Roky kopírujeme to, na čo sme boli zvyknutí ako deti. Takže je to kapor, majonézový šalát a kapustnica. Večera by mala byť hlavne o štedrosti, a každý by si mal dopriať to, čo si možno počas roka bežne nedá. A mne sa táto myšlienka páči. Všetky jedlá na sviatočný stôl pripravujeme s manželkou, raz som sa sám pokúšal o majonézový šalát, ale skončil v koši. Všetci milujeme kapustnicu, tá by u nás určite chýbať nemohla, my si ju varíme aj počas roka.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Vianoce #Spievankovo #Richard Čanaky

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...