Pauhofová sa na Vianoce nestresuje: Vaľkám cesto a počúvam Sinatru

Atmosféru Vianoc majú mnohí z nás radi už od detstva. Výnimkou nie je ani herečka Táňa Pauhofová.

07.12.2016 07:00
debata
Herečka Táňa Pauhofová. Foto: TV JOJ
Herečka Táňa Pauhofová. Herečka Táňa Pauhofová.

„Odmalička sa nič nezmenilo. Vianoce boli pre mňa vždy zázračné obdobie. Rodina je vtedy spolu a keďže som rodinne založená, veľmi si to užívam,“ uviedla pre Pravda.sk. „Pre veľa ľudí sú Vianoce spojené so stresom a naháňačkami, ale je to vždy o tom, ako si to nastavíme sami,“ upozornila členka Slovenského národného divadla.

Ona sa vraj nestresuje a užíva si príjemné „tradície“ Vianoc. „To, že môžem ozdobovať stromček a medovníky a krášliť si domov, ma strašne baví. Nestresujem sa, prežívam radosť. Púšťam si Franka Sinatru, vaľkám cesto a mám pocit, že som na chate v Chamonix – je to proste pre mňa obdobie, keď mi je dobre,“ opísala svoje pocity zo sviatočného obdobia.

Hoci sa ako herečka objavila v niekoľkých vianočných rozprávkach, na seba sa doma nepozerá. „Ja nepozerávam televíziu. Ani počas Vianoc,“ prezradila 33-ročná ryšavka. Zaujímavosťou je, že kým k požehnaným sviatkom má vrúcny vzťah, koniec nového roka a Silvester ju až tak nebaví. „Párty, šampanské. Zabávať sa nasilu. To nevyhľadávam. Tento rok mám posledný deň roka až dve predstavenia. Strávim teda čas s kolegami a blízkymi priateľmi,“ vysvetlila.

Táňa Pauhofová poskytla pred pár týždňami aj veľký rozhovor ženskému magazínu MiA, novej prílohe denníka Pravda. Prečítať si ho budete môcť už o týždeň – budúcu stredu 14. decembra. Nové dvojčíslo magazínu MiA bude vložené ako vždy v novinách Pravda.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Pohoda #láska #vzťah #Vianoce #Táňa Pauhofová

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....