Farkašová o dojčení: Zaslúžim si postavu dojky v Rómeovi a Júlii

Nikoho zázračnejšieho ako mamy nepoznám, tvrdí obľúbená herečka, ktorá vychováva dvojičky.

16.11.2016 09:00
Kristína Farkašová Foto:
Herečka Kristína Farkašová.
debata

Herečka Kristína Farkašová je mamou dvojčiat, Ely a Matildy. Ako pred časom povedala pre pravda.sk, materská dovolenka rozhodne nie je prechádzka ružovou záhradou. A prežiť v psychickom zdraví sa dá výlučne s poriadnou dávkou humoru, nadhľadu a sebairónie. Jej pomáhali aj blogy, ktoré sa u mamičiek tešili veľkej popularite.

Byť mamou dáva podľa herečky človeku zabrať. „Mamy to majú náročné a tak majú byť náročné. Nikoho zázračnejšieho ako mamy nepoznám. „Vytvoria“ za 9 mesiacov vo svojom brušku človiečika. Sú to osoby, ktoré majú v istom životnom období v tele ďalšie srdce,“ opísala spokojná mama Farkašová.

A nevyhla sa ani téme dojčenia, ktorého si pri dvoch deťoch užila do sýta. S humorom jej vlastným dodala: „Čakám, že dostanem čoskoro postavu dojky v Rómeovi a Júlii. Ale dojčenie je tá najfantastickejšia vec. Nosíte so sebou biofarmu, napájadlo, zdravú mikrovlnku. Absolútne dokonalé. Prajem všetkým mamám, aby dojčili, aby na to mali vytvorené podmienky a aby sa nenechali zbytočne vydesiť tlakmi okolia.“

Aj preto sa herečka stala ambasádorkou pre nový nápoj Gravimilk, ktorý je určený práve mamičkám na podporu dojčenia. Zároveň navrhla vtipný odkaz na termoske spomínaného nápoja.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #dojčenie #mama #dvojičky #Kristína Farkašová

+ Malé kroky vedú k veľkým zmenám v zdraví a športe.
Nevyberajte si tú najjednoduchšiu cestu, nie je to poslanie...

+ Zvoľte si vhodnú starostlivosť pre vašu pokožku, nepoužívajte hocičo.
Zvážte oblečenie aké nakupujete, môžete sa...