Lenka Šóošová o dieťati v štyridsiatke: Je to skvelé

Ak túžite po bábätku, vyskúšajte všetky možnosti, odkazuje ženám sympatická moderátorka.

06.11.2016 08:00
Lenka Šoóšová Foto:
Moderátorka Lenka Šoóšová.
debata

Moderátorka Lenka Šóošová (40) sa pred piatimi rokmi stala prvý raz mamou, keď porodila syna Riška. A v septembri k nemu pribudol ďalší syn, Ronald.

„Už pred piatimi rokmi, keď prišiel na svet Riško, mi pôrodná asistentka povedala, aby sme sa rýchlo pokúšali o ďalšie dieťatko. Vtedy som jej povedala, že to už asi nie, keďže mám 35 rokov. A ona mi so smiechom odvetila, že má 43 a veľmi dúfa, že sa ešte stane mamou,“ opísala moderátorka. A postupne predsa len začala o druhom prírastku do rodiny uvažovať.

A hoci bola v dobrej fyzickej kondícii, na dieťatko si musela počkať do štyridsiatky. „Vyskúšala som rôzne veci, veľa byliniek, napríklad alchemilku, z ktorej som užívala extrakt. A dozvedela som sa aj o inozitole, vitamíne skupiny B. Pravidelne som užívala aj ten,“ opisuje moderátorka, ktorá ženám odkazuje, aby nehádzali „flintu do žita“ ani okolo štyridsiatky. „Každá žena, ktorá túži otehotnieť, by mala vyskúšať všetky dostupné veci. Stojí to za tú námahu.“

Na tému dieťa po štyridsiatke má dvojnásobná mama vlastný názor. „Často počujem, aké je strašné mať dieťa po štyridsiatke. Ale to určite nie. Podľa mňa je to skvelé. Cítim sa lepšie, ako keď som mala 25 rokov,“ dodala.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #tehotenstvo #dieťa #Lenka Šóošová #mama #moderátorka

+ Na každom kroku na vás čakajú prekážky, je to však v poriadku.
Zabudnite na televíziu, sústreďte sa na niečo na...

+ Nemeňte svoje stravovacie návyky, momentálne je vaše telo spokojné.
Práca, ktorú milujete, prinesie neočakávaný...