Kveta Horváthová: Som živý človek, od ľudí si nedržím odstup

Známa moderátorka si už zvykla na to, že ju častokrát oslovujú cudzí ľudia a žiadajú ju o radu.

21.06.2016 11:00
Kveta Horvathova Foto:
Kveta Horváthová je dlhoročnou tvárou Avon pochodu proti rakovine prsníka.
debata

Moderátorka Markízy už niekoľko rokov podporuje AVON pochod proti rakovine prsníka. A nechýbala ani tohtoročnom, ktorý sa uskutočnil 18. júna. Podujatie uplynulý víkend prilákalo do Bratislavy vyše 5 tisíc účastníkov.

„Rok čo rok mi AVON pochod prinesie stretnutia so ženami, ktoré nemajú ľahký údel. Ale napriek tomu ho zvládajú so vztýčenou hlavou, dokonca inšpirujú ostatné ženy. Preto si myslím, že podujatie má určite význam. Už aj preto, lebo rok čo rok priláka nových ľudí, mladé dievčatá, ktorým táto téma nie je ľahostajná,“ opísala Horváthová.

Ak moderátorku trápia či už zdravotné alebo iné problémy, má okolo seba ľudí, ktorým sa môže zdôveriť. A to je podľa nej veľmi dôležité, nezostať so starosťami sama. „Môj manžel, moji rodičia aj sestra majú moju dôveru. Ak ma čokoľvek trápi, či už po pracovnej alebo súkromnej stránke, sú to práve oni, ktorých názor si rada vypočujem.“

Podobne sa aj ona staží byť oporou pre svojich blízkych. A nielen pre nich. „Ja som veľmi živý človek, ktorý si od ľudí nedrží odstup. Rada s nimi komunikujem. Nielen pred kamerami, ale aj v súkromí. Viem sa porozprávať nielen so svojimi kamarátkami, ale občas sa mi stane, že ma osloví aj cudzí človek. Ja nemám problém si ho vypočuť. Komunikácia s ľuďmi ma energiou dobíja, nie naopak,“ dodáva.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rodina #komunikácia #Kveta Horváthová #Avon pochod 2016

+ Pomáhajte s triedením odpadu, deti uvidia ako vám na tom záleží.
Zopár vecí sa pokazilo, avšak to nemusí byť len...

+ Choďte sa prejsť do prírody, vyčistíte myseľ a budete sa cítiť lepšie.
Peniaze nie sú všetko, uvedomte si, že...