Modelka Simona Krainová: Listy pre Ježiška maľujem

Modelka pred sviatkami vyzdobí celý byt, miluje atmosféru Vianoc.

14.12.2015 15:00
Simona Krainová Foto:
Modelka Simona Krainová.
debata

Modelka Simona Krainová ako dvojnásobná mama prežíva pred Vianocami hektické obdobie. Slávnostnú atmosféru Vianoc miluje a tak pred sviatkami vyzdobí celý byt. „Od svetielok cez adventné vence až po soby. Mám rada, keď máme byt vyzdobený, je to tá správna vianočná atmosféra,“ opisuje Krainová.

Jej dvaja synovia síce ešte nevedia písať, na želania Ježiškovi sa však v rodine nezabúda. „Listy píšeme, či skôr maľujeme spolu. Listy potom uložíme za okno a kontrolujeme, či si ich Ježiško už stihol vziať.“

Vianoce sú podobne ako vo väčšine rodín u Krainovej o spoločne trávenom čase. „Príde k nám moja sestra, rodičia, navštívime zopár blízkych priateľov. Mám toto obdobie návštev rada.“

A čo sa objaví na ich sviatočnom stole? Podľa Krainovej je to klasika. „Snažím sa dodržiavať tradície a vždy máme zemiakový šalát, väčšinou s kuracím rezňom, ale pripravím aj kapra. A na stole nechýbajú domáce koláčiky.“ Koledy si síce pod stromčekom nespievajú, ale počúvajú ich z CD-čka.

Vianoce sú nielen o rozdávaní darčekov, ale podľa modelky aj o pomáhaní. Ona sa tento rok rozhodla pomáhať ľuďom s kožným ochorením rosacea. „Dúfam, že aj mojím pričinením pomôžem nielen svojim priateľom, ale aj ostatným, ktorí týmto ochorením trpia, aby sa o ňom dozvedeli viac,“ vysvetľuje.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #deti #Vianoce #Simona Krainová #darčeky

+ Začnete s pestovaním vlastných plodín a určite vám budú chutiť viac.
Nebuďte príliš nervózny, všetko zvládnete...

+ Problémy s popraskanými rukami vyriešite tuhým krémom.
O zamestnanie neprídete, tak prestaňte strašiť svoje...