Herečka Lujza Schrameková: Zrazu dávam otázky, ktoré som ako dieťa neznášala

Pochváli sa obľúbená herečka svojimi vysvedčeniami pred deťmi?

19.10.2015 12:00
Lujza Garajová Schrameková Foto:
Lujza Garajová Schrameková hrá v seriáli Divoké kone postavu Mery.
debata

Herečka Lujza Garajová Schrameková, ktorú diváci poznajú ako Mery zo seriálu Divoké kone, je dvojnásobnou mamou. A hoci zatiaľ ratolesti jej staré vysvedčenia vidieť nechceli, jedného dňa to možno príde. Ukáže im ich s hrdosťou alebo ich vyhlási „za stratené“?

„Moje vysvedčenia nie sú žiadna hanba, nemusím ich schovávať. Rada ich deťom ukážem,“ opisuje. Jej syn je už školák a občas sa herečka pristihne pri tom, ako mu doma kladie „otrepané“ otázky. „Pre mňa je skôr šok, ako zo svojich úst počujem hovoriť vety typu: ‚Čo bolo v škole‘ či ‚Už mi konečne odpovedaj‘ alebo ‚Čo bolo na obed‘. Tieto vety som ako dieťa od svojich rodičov priam neznášala a teraz sa pristihnem pri tom, ako ich kladiem synovi. Ale takejto rutine sa asi nedá vyhnúť, ak máte doma školáka.“

Keď si zaspomína na svoje školské časy, sťažovať sa nemôže. „Rodičia nám dávali pomerne veľkú slobodu, na samých jednotkách nikdy nebazírovali. Mohli sme si vybrať záujmy, ktoré nás bavili. Keďže ja som herečka a brat bubeník, je evidentné, že matematika a fyzika medzi naše top predmety nepatrili,“ hovorí s úsmevom.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #deti #výchova #Lujza Garajová Schrameková

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...