Tlučková: Nie som žiaden extrémista, skôr taký smiešny cestovateľ

Slovenská herečka Zuzana Tlučková sa teší, že strávi prázdniny s rodinou.

27.06.2015 10:20
Jozef Banáš Foto:
Zuzana Tlučková (v strede) s kamarátkou a kolegyňou Martou Sládečkovou a spisovateľom Jozefom Banášom.
debata

„Na voľno sa veľmi teším. Prázdniny budem tráviť so svojou rodinou, na ktorú celý rok nemám čas. Môj otec so švagrinou sú v Košiciach, takže cez prázdniny zvykneme ísť na chalupu v Košiciach a je nám tam vždy veľmi dobre,“ priblížila herečka.

Nepovažuje sa za veľkú cestovateľku. „Ja som taký smiešny cestovateľ. Nie som taký extrémny človek, ktorý potrebuje za každú cenu dobrodružstvo, skôr vyhľadávam cestovné kancelárie, ktoré mi vedia ponúknuť poznávačky aj oddych. Som rada, keď to vedia všetko pekne namiešať a dávam vždy pozor, aby boli zároveň bezpečné, aby som si z tej dovolenky odniesla čo najviac. Takú cestovnú kanceláriu som objavila a chodievam vždy s ňou. Keď nemám peniaze, radšej rok vynechám a počkám, aby som s nimi mohla cestovať neskôr. Som s nimi maximálne spokojná,“ priznala 53-ročná rodáčka z Košíc, ktorá sa zvyčajne teší na všetko, čo na dovolenke zažije.

„Teším sa na históriu, teším sa na kuchyňu, teším sa na oddych pri mori alebo pri bazéne i na nový kolektív,“ vymenovala. S partiou, ktorú na dovolenke spozná, zostáva podľa vlastných slov po celý rok v kontakte. „Píšeme si a telefonujeme a s delegátmi, ktorí nás sprevádzajú, sme v kontakte stále,“ uviedla.

debata chyba
Viac na túto tému: #leto #rodina #prázdniny #Zuzana Tlučková

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...

+ Pokúste sa prestať so závislosťami, škodia vám viac ako si myslíte.
Nemôžete myslieť len v prospech seba, mali...