Nosí ich aj princezná Kate a je nám jasné, prečo. Toto sú tenisky, ktoré sa hodia ku všetkému - máme 10 tipov

Nie vždy je podmienkou zaujať za každú cenu nejakým výrazným a extravagantným dizajnom. Na pohľad jednoduché kúsky fungujú v stylingu často omnoho lepšie a variabilnejšie. Platí to aj pre dámske tenisky.

27.03.2023 11:00
Britain Royals Foto: ,
Princezná Kate na archívnom zábere.
debata

Popri populárnych modeloch s výraznejšími štruktúrovanými podrážkami a detailmi v rámci farebnosti či dizajnu by sa naša pozornosť mala obrátiť aj menej „extravagantným“ smerom. Dámske tenisky s klasickou, prípadne jemne vyvýšenou (platformovou) podrážkou v bielej, prípadne off-white kolorike sú odpoveďou na to, ako si zadovážiť kus obuvi, ktorá je pohodlná, štýlová a zároveň veľmi variabilná.

Isabelle Huppert Čítajte viac Máte 60 či 70 plus a dilemu nad dĺžkou vlasov? Otázka krátke či dlhé má jasnú odpoveď

Ide o tenisky, ktoré nepriťahujú pozornosť zbytočnými do očí bijúcimi prvkami. Zvyčajne sú tvorené hladkou kožou, prípadne vegánskou kožou alebo koženkou, niekedy však môže ísť aj o pevnejšiu látku. Podrážku majú zvyčajne bielu a gumenú, šnurovanie sa občas môže zameniť za suché zipsy, prípadne sťahovacie šnúrky. My však radíme, v tomto prípade choďte na istotu a vyberajte klasiku.

Dámske kožené tenisky Zara, predávajú sa za...
Dámske tenisky Superga, predávajú sa za 85 eur.
+6Dámske tenisky Reserved, predávajú sa za 49,99...

Výsledkom bude, že podobné modely obuvi dokážete ladiť naozaj ku všetkému. Nosiť sa dajú s džínsami a sakom, skvelo budú vyzerať pri elegantnom nohavicovom kostýme a jednoduchým bavlneným topom alebo tielkom oblečeným pod ním. Rovnako ich však oceníte aj pri šortkách alebo šatách v letnej sezóne. A, samozrejme, ak sú kožené, poľahky ich implementujete aj do jesennej garderóby – napríklad s trenčkotom alebo denimovou bundou.

zväčšiť Princezná Kate opäť zaujala svojou nenútenou... Foto: SITA/AP, Geoff Pugh
Britain Royals Princezná Kate opäť zaujala svojou nenútenou športovou eleganciou.

Skvelou ambasádorkou bielych dámskych tenisiek bez zbytočných príkras je aj britská princezná Kate, ktorá má dve obľúbené značky. Najčastejšie na jej nohách vídať talianske Superga alebo potom trendovú vegánsku značku Veja. My máme pre vás 9 tipov, nech sa páči, inšpirujte sa.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #trend #Biela #tenisky #princezná Kate

+ Nezabúdajte na pitný režim, nezanedbávajte ho v žiadnom období.
Ak budete zanedbávať prácu, vaše peniaze nebudú...

+ Výsledky neoklamete, preto buďte radšej úprimný hneď od začiatku.
Nebojte sa neustále, kazí vám to vykonávať...