Takto vznikali úchvatné svadobné šaty pre jordánsku princeznú: Detaily berú dych, výsledok ani nehovoriac

Svet už dlho nevidel takú očarujúcu nevestu. Jordánska princezná Iman bola počas svojej svadby synonymom nežnej krásy a grácie.

22.03.2023 13:30
Princezná Iman Foto:
Princezná Iman počas svojho svadobného dňa v kreácii z dielne francúzskej značky Dior.
debata

Dcéra jordánskeho kráľa Abdulláha II. a jeho manželky, kráľovnej Ranie sa vydávala v kreácii z dielne parížskeho módneho domu Dior. Značka len pred pár dňami odtajnila aj niekoľko detailov z tvorby svadobných šiat, na ktorých pracovali najšikovnejší pracovníci odevných dielní stovky hodín a za dizajnom ktorých stojí kreatívna šéfka značky – Talianka Maria Grazia Chiurri.

princezná Ímán, svadba, Jordánsko Čítajte viac Nádherná... Jordánska princezná vyrazila ako nevesta dych. Je jasné, po kom zdedila krásu - pozrite sa

„Táto róba je presiaknutá obľúbenými kódmi domu, ako sú kvety na čipkovanom výstrihu a rukávoch. V spojení s jej gossamerovým závojom je výsledkom poeticky očarujúci vzhľad modernej nevesty,“ uviedol Dior na Instagrame spolu s obrázkami šiat priamo v ateliéri. (jednotlivé zábery si preklikajte šípkou v odkaze z Instagramu)

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Royal Families (@coutureandroyals)

Na detailoch vidieť, že závoj aj živôtik boli ručne vyšívané delikátnymi motívmi kvetín. Šaty s dlhými rukávmi, ktoré boli vskutku decentné, no ani náhodou nie usadlé, zdobili aj čipkované manžety na spodnom leme rukávov. Gossamerový závoj mal len veľmi jemný nádych teplého tónu smotanovej farby, čo ukázalo dobre najmä v prípade jordánskeho podnebia a svetla v exteriéri.

Dcéra jordánskeho kráľa Abdalláha II.,...
Princezná Ímán z Jordánska si vzala finančníka...
+2Dcéra jordánskeho kráľa Abdalláha II.,...

Samozrejme, šaty sa nezaobišli ani bez luxusných doplnkov – o tie sa však nepostaral francúzsky módny dom, ale bohatá pokladnica jordánskeho kráľa. Princezná Iman mala na hlave diamantovú čelenku, ktorá údajne patrila jej starej mame – princeznej Muni Al Hussein, matke kráľa Abdulláha II.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dior Official (@dior)

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #šaty #svadba #Dior #princezná Iman

+ Nie je každý deň dobrým dňom, snažte sa ho sami čo najviac vylepšiť.
Pri najlepšom myslení sa nenechajte...

+ Netrávte dni pred obrazovkou, ubližujete tým len sami sebe.
Nezabúdajte na poistenie, na určitých veciach sa...