Všade balóny a krištáľ, záplava ružovej a rozžiarená Cibulková: Takto ex-tenistka prezradila pohlavie bábätka

Dopriala ju svojmu synovi, nemohlo to byť inak ani v prípade druhého potomka. Dominika Cibulková si strihla svoju druhú "baby shower".

05.02.2023 17:18
debata (4)

Známa slovenská športovkyňa, ktorá už ukončila profesionálnu a aktívnu kariéru, zorganizovala pre skupinu svojich najbližších akciu, ktorá je v zahraničí známa aj ako baby shower.

Zvyčajne sa na nej stretávajú priatelia či rodina budúcej mamičky. Často prichádzajú s prvými darčekmi pre ešte nenarodené bábätko a zároveň je to často aj príležitosť na to, aby budúca mama prezradila svojmu okoliu, aké pohlavie bude mať jej potomok.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa andrejkusalik (@andrejkusalik)

Cibulková pravdepodobne spojila toto všetko do jedného a tak sa vďaka jej akcii dozvedeli jej kamaráti (a vďaka sociálnym sieťam zase verejnosť), že bývalá tenistka čaká dievčatko. K jej synovi Jakubovi tak pribudne dcéra. Meno však zatiaľ budúci rodičia, teda Cibulková a jej manžel Michal Navara. neprezradili.

Samozrejme, ako to už v prípade slovenskej prominentky býva, nič neponechala na náhodu a jej „bábätkovské“ posedenie sa nieslo v luxusnom štýle. Všade boli samé balóny, na stoloch zase krištáľové poháre aj taniere, nechýbala výzdoba v podobe sviečok, plyšových zajačikov, ale tiež množstva ružovej farby.

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #dieťa #dcéra #Dominika Cibulková #baby shower

+ Nebuďte negatívny, práve naopak, konečne máte dôvod na úsmev.
Úspech príde vtedy keď sa budete snažiť a...

+ Nedávajte do svojho tela niečo čo viete, že by vám mohlo uškodiť.
Zmena nie je pre každého, preto si to ešte...