Móda z premiéry Slúžky: Smatanová ako z Hollywoodu, pôvabná Lasicová a nadvláda čiernej v podaní Solčanskej aj Müllerovej

O filme Slúžka sa už píše nejaký ten mesiac. V pondelok večer sa dočkal slávnostnej premiéry. Niesla sa v znamení ženskej časti štábu.

01.02.2023 06:37
Zuzana Smatanová Foto:
Speváčka Zuzana Smatanová na premiére filmu Slúžka. V kreácii od Borisa Hanečku.
debata (1)

Do jedného z bratislavských multiplexov zavítali hostia pozvaní na premiéru, pričom medzi nimi zaujali práve členky tvorivého štábu Slúžky. Ak je reč o móde, tá premiérová bola rozmanitá. Niektoré dámy stavili na luxusnejší večerný look a premyslené voľby spoločenského charakteru, objavili sa však aj také, ktoré oblečenie poňali ležérnejšie a takpovediac „kinoidne“. Konieckoncov, ak sa premiéra koná v kine, len kúsok od stánkov s popcornom, asi to až tak neprekvapí. Zároveň je však dobré povedať, že je vždy potechou pre oko, ak sa známa tvár objaví aj v štýlovom outfite a dodá podobnej akcii trochu svetovú príchuť.

Herečka Dana Droppová (vľavo) a jej kolegyňa...
Herec Braňo Deák a scenáristka Hana Lasicová.
+23Herečka Dana Droppová si zahrala v dobovej...

To sa podarilo v pondelňajší večer speváčke Zuzane Smatanovej, ktorá k filmu Slúžka naspievala titulnú skladbu. Jej voľba padla na kombináciu čierneho vestového topu od Borisa Hanečku a široké biele nohavice, ktoré doplnila čierna kabelka do ruky. Výsledok bol ukážkový a práve Smatanová by takto obstála na akoejkoľvek medzinárodnej premiére. Sošná silueta, na pohľad precízne vypracovanie a kvalitný odev v spojení s mierne rebelskou úpravou s uhladenými vlasmi – bolo to šik, svieže a súčasné.

zväčšiť Hana Lasicová (vľavo) a Mariana Čengel Solčanská. Foto: CONTINENTAL FILM
Hana Lasicova Mariana Cengel Solcanska Hana Lasicová (vľavo) a Mariana Čengel Solčanská.

Šaty pošívané strapcami, mimochodom tiež od Borisa Hanečku, predviedla scenáristka Hana Lasicová. Model v čiernej farbe jej svedčal, akcentovala ho zlatými doplnkami, opaskom so sponou a sandálikmi a tiež masívnejším náramkom. Celkový styling umocňoval do elegantnej podoby jej prirodzený pôvab s hladkým chignonom vlasov a decentným líčením.

Vica Kerekes Čítajte viac Vica Kerekes: Na Slovensku ešte máme slobodu tlače, v Maďarsku už nie je

Čierna bola pritom v pondelňajší večer v nadvláde. Na túto farbu stavila aj režisérka Mariana Čengel Solčanská a herečka Dana Droppová, predstaviteľka hlavnej hrdinky. Kým prvá akcentovala šatami s odhalenými ramenami svoju silnú ženskosť a pôsobila náznakom dramaticky, Droppovej voľba bola výrazne usadlejšia. Až sa zdalo, že mladá dáma a filmová hrdinka, ktorá sa na plátne objavuje ako nežné mladé žieňa prichádzajúce do veľkého sveta, túži po tom pôsobiť staršie a zbytočne na seba nepútať pozornosť.

zväčšiť Herečka Dana Droppová (vľavo) a jej kolegyňa... Foto: CONTINENTAL FILM
Dana Droppová (vľavo) a jej kolegyňa Radka Caldová Herečka Dana Droppová (vľavo) a jej kolegyňa Radka Caldová.

V kontraste s Danou Droppovou sa po jej boku pri fotografovaní vynímala herecká kolegyňa Radka Caldová. V šťastnom očakávaní a v trblietavých šatách na jedno rameno, ktoré v rozparku odhaľovali nohy v remienkových sandálikoch. Medzi ďalšími pozvanými dámami sa objavila aj herečka Kristína Tormová, modelka Eva Cifrová či moderátorka Soňa Müllerová. Aj v ich prípade bola voľba jasná – čierna. Ako to dopadlo? Pozrite sa v našej galérii.

Video

VIDEO: Herečka Vica Kerekes o nových filmových projektoch, o tom, čo ju trápi, ako vníma správanie ľudí, politikov, či vníma krízu mužstva alebo tiež o tom, ako našla svoj životný balans a ženstvo.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #móda #Zuzana Smatanová #Hana Lasicová #Mariana Čengel Solčanská #Dana Droppová #Slúžka

+ Správna zdravá životospráva sa ukáže aj na vašej pokožke.
Načo vám je sláva a peniaze, keď vás doma nikto...

+ Výsledky neoklamete, preto buďte radšej úprimný hneď od začiatku.
Nebojte sa neustále, kazí vám to vykonávať...