Zlatý púder vo vlasoch a domov šla s plačom! Peštová prezradila, čo ju naučil život vo svete krásy aj Haberove triky

Asi nikoho neprekvapí, že česká topmodelka Daniela Peštová mu ku kozmetike a svetu krásy blízko. Iba nedávno navštívila Bratislavu aj preto, aby podporila nový projekt, produkty na pokožku, na ktorých sama spolupracovala.

07.12.2022 00:00
Daniela Peštová na zábere z leta 2022 Foto:
Topmodelka Daniela Peštová na zábere z leta 2022.
debata

Pri tejto príležitosti sa však známa kráska a hviezda z tituliek Sports Illustrated Swimsuit Issue, Harper's Bazaar či ELLE rozhovorila nielen o vlastných aktivitách, ale aj skúsenostiach, ktoré jej roky v brandži dali.

„Kvalita musí vyhrávať nad kvantitou. Človek by sa mal o pleť naozaj starať. A zase, nemusí to byť veľa krokov, nemusia to byť hodiny denne. Ale nájsť si produkt, ktorý je kvalitný, ktorý funguje a toho sa držať. Ale tiež to nemôže byť jedna zložka. Nemôžete si kúpiť jeden produkt a čakať, že sa prebudíte a všetky vrásky budú preč,“ vyhlásila okrem iného modelka, influencerka a najnovšie aj „podnikateľka“ Peštová.

Pozrite si archívnu galériu Daniely Peštovej z októbra 2020.
Topmodelka Daniela Peštová.
Česká topmodelka Daniela Peštová na obálke...
+27Paľo Habera a Daniela Peštová vyzerajú spolu...

Čo svet módy krásnu Češku ešte naučil a dodnes sa toho aj drží? Čo najhoršie prežila jej vizáž, vlasy a krásna pleť? A čo si myslí o tom, ako sa o svoju pleť a seba stará jej životný partner a otec dvoch z jej troch detí – spevák a skladateľ Pavol Habera? To všetko prezradila v našom video-rozhovore. Pozrite si ho nižšie.

Video

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Daniela Peštová #pleť #kráska #Pavol Habera

+ Nebojte sa budúcnosti, budujete si ju predsa sami.
Nerobte všetko len pre peniaze, robte to preto, lebo chcete....

+ Netrávte dni pred obrazovkou, ubližujete tým len sami sebe.
Nezabúdajte na poistenie, na určitých veciach sa...