Garderóba za tisíce eur a to bol iba prvý deň! Princezná Kate sa do USA vystrojila do luxusných značiek - pozrite sa, akých

Hoci sa na území Spojených štátov amerických nachádzala len niekoľko hodín, stihla počas prvého dňa návštevy vymeniť odev trikrát. Garderóba princeznej z Walesu upútala pozornosť tentoraz aj luxusným zložením.

01.12.2022 11:45
Princ William a jeho manželka Kate, princezná z... Foto: ,
Princ William a jeho manželka Kate, princezná z Walesu počas príchodu na letisko v Bostone po ich prílete na americký kontinent v stredu popoludní amerického času.
debata (1)

Manželka princa Williama, ktorá spoločne so svojou mužskou polovičkou priletela, do Bostonu v stredu popoludní, zaujala svojím triezvym a pomerne decentným „úvodným“ lookom – išlo o nohavicový kostým s jemne zvýraznenými ramenami v tmavej farbe s fialovomodrým podtónom.

Princ William a jeho manželka Kate, princezná z Walesu Čítajte viac Tomu sa povie kráľovský aplauz! Princ William s krásnou Kate na zápase NBA, ich nežné aj vtipné momentky ovládli internet

Ako poznamenal portál Daily Mail, tento kostým pochádzal z dielne britskej značky Alexander McQueen a išlo o kúsok, ktorého cena sa odhaduje na zhruba 3000 libier. Omnoho vyššiu hodnotu však mali šperky, ktoré look doplnili. Princezná Kate totiž kostým doladila zafírovými náušnicami, ktoré kedysi patrili princeznej Diane.

Princ William a princezná Kate z Walesu...
Princ William, jeho manželka Kate, princezná z...
+13Princ William a princezná Kate z Walesu sa...

Ani nie do hodinu čakal pár zastupujúci britskú kráľovskú rodinu prvý oficiálny event. Išlo o slávnostné vyhlásenie cien The Earthshot Prize, ktoré sa prvýkrát konalo mimo britského územia – práve v Bostone. Mama troch detí opäť siahla po britských značkách, pričom si vybrala šaty s typickým tartanovým vzorom od značky Burberry, doplnila ich kabátom a kabelkou z dielne ďalšej britskej značky Mulberry. Cena šiat sa odhaduje na 2000 eur, kabelka stála o tisícku menej a zhruba 400 eur je cena lodičiek, ktorými podčiarkla svoj elegantný „koktejlový“ look.

zväčšiť Princ William z Walesu a princezná Kate z... Foto: Profimedia
Princ William z Walesu a princezná Kate z Walesu Princ William z Walesu a princezná Kate z Walesu prichádzajú na basketbalový zápas. Princezná má na sebe sako Chanel a čierne legínsy.

Ani do tretice sa budúca britská kráľovná nevzdala luxusnej módy – hoci išlo o kus, ktorý je v jej šatníku už niekoľko rokov a teda ho nosí opakovane. Reč je o saku z dielne francúzskej značky Chanel – tmavomodrom kúsku, ktorý si obliekla k jednoduchým čiernym nohaviciam a vyrazila spoločne s manželom na zápas NBA medzi tímami Boston Celtics a Miami Heat.

zväčšiť Elegantné tartanové šaty Burberry predviedla... Foto: SITA/AP, Reba Saldanha
princezná Kate z Walesu Elegantné tartanové šaty Burberry predviedla princezná Kate z Walesu pri stretnutí so starostkou Bostonu Michelle Wu a jej rodinou.

Módni fajnšmekri dobre vedia, že cena chanelovského saka sa môže ľahko vyhupnúť aj na sumu 6– až 8-tisíc eur. V tomto prípade však išlo o model zo staršej kolekcie a s jednoduchším vyhotovením, čiže cena mohla byť polovičná. Na basketbalovom zápase potom zaujal aj princ William a síce prekvapivo ležérnou voľbou košele, ktorá zároveň akoby podčiarkovala americkú návštevu. Pod vlnené sako si totiž obliekol modrú košeľu z džínsoviny.

VIDEO: Kráľovská opatrovateľka – práca snov, alebo nočná mora?

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #luxus #Chanel #Alexander McQueen #Burberry #princezná Kate #Mulberry

+ Nebuďte negatívny, práve naopak, konečne máte dôvod na úsmev.
Úspech príde vtedy keď sa budete snažiť a...

+ Výsledky neoklamete, preto buďte radšej úprimný hneď od začiatku.
Nebojte sa neustále, kazí vám to vykonávať...