Postavičku po troch deťoch má ako lusk! Tréning Ivanky Trumpovej obsahuje najviac tejto aktivity

Vysoká, štíhla, súmerná aj pevná - Ivanka Trump patrí medzi dámy, ktoré sa môžu pýšiť figúrou so všetkými týmito atribútmi. Samozrejme, najmä tri zo štyroch nemá tak celkom zadarmo.

30.11.2022 11:00
Ivanka Trump Foto:
Ivanka Trump zachytená na ceste do posilňovne 28. novembra 2022 v Miami na Floride.
debata

Dcéra bývalého amerického prezidenta Donalda Trumpa a rodáčky z bývalého Československa Ivany Trumpovej sa venuje pohybu takmer na dennej báze. Aj nedávno ju zachytili objektívy paparazzov na ceste do posilňovne v Miami, kam išla za svojou pravidelnou dávkou tréningu a cvičenia.

Ivanka Trump Čítajte viac Najprv ako nenalíčená turistka na Karlovom moste, potom... Ivanka Trump oslnila v Prahe, obliekol ju český dizajnér!

Popri cvičeniach s menšími činkami, ktoré pod vedením trénera využíva predovšetkým na spevňovanie jednotlivých partií, je však Trumpová veľkou fanúšičkou obľúbenej kardio aktivity. Behu. Behávať chodí naozaj pravidelne, sama, alebo s manželom Jaredom Kushnerom. V minulosti dokonca trénovala na polmaratón.

zväčšiť Ivanka Trump na zábere z januára 2021. Foto: SITA/AP, Andrew Harnik
Trump Ivanka Trump na zábere z januára 2021.

„Behávala som tak často, ako som mohla. Niekedy som sa snažila vstať skôr než zvyčajne. Je to ťažké, ale keď ste už vonku a rozbehnete sa, je to skvelý pocit,“ uviedla ešte dávnejšie pre magazín People. Vtedy tiež prezradila, že najviac si užíva, ak môže behať práve so svojím manželom. „Behanie vo dvojici je väčšia zábava. Ale tiež behať môžete s hudbou v ušiach. Ja som mala niekoľko playlistov, ktoré boli vyslovene určené na moje kardio,“ uviedla Ivanka.

Jessica Biel Čítajte viac Aj vďaka tomuto cviku má Jessica Biel taký sexi zadok a stehná! Je náročný, ale oplatí sa

Známa blondínka aj na svojom konte na Instagrame často zverejňuje zábery, na ktorých ju vidieť počas aktivít vo fitku či napríklad v parku. Behávať chodí v horšom počasí aj na bežiaci pás, cvičieva tiež so zariadením známym ako TRX. A tvarovanie pekného pozadia a bokov. Popri behu napríklad aj takýmto cvikom. Pozrite si viac na jej odkaze z Instagramu.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Ivanka Trump (@ivankatrump)

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #tréning #postava #behanie

+ Správna zdravá životospráva sa ukáže aj na vašej pokožke.
Načo vám je sláva a peniaze, keď vás doma nikto...

+ Začnite si dávať na tvár menej, začne dýchať a bude vyzerať krajšie.
Nemeškajte na stretnutia, kolegovia sú o...