Andie MacDowell v tom má jasno! Sivá je skvelá! A čo vy? Páčila sa vám viac ako hnedovláska či teraz?

Ako sa vám slávna herečka Andie MacDowell páči viac? Pozrite si fotografie a rozhodnite!

05.10.2022 06:00
Collage Maker-04-Oct-2022-01.45-PM Foto: ,
Andie MacDowel v roku 2022 (vľavo) a v roku 2019.
debata

Pred pár dňami sa objavila na predvádzacom móle v Paríži a prítomných hostí ohromila. 64-ročná Andie MacDowell predvádza svoju prirodzenosť – krásnu, sošnú postavu aj slávnu fotogenickú tvár, ktorú lemujú bohaté kadere. Sivé!

Roky svoj imidž hviezda komédií ako Zelená karta či Štyri svadby a jeden pohreb takmer nemenila. Pre zmenu sa rozhodla začiatkom roka 2021, kedy sa v talkšou herečky Drew Barrymoreovej objavila ako sivovláska.

France Cannes 2022 Awards Ceremony Red Carpet Čítajte viac Posledné bozky pre Cannes! S festivalom sa lúčili Andie Macdowell aj Diane Kruger

„Čo sa stalo? Nuž prestala som si farbiť vlasy a odrazu som mala polovicu prameňov zafarbených a druhá polovica boli vyrastené korienky a moje dcéry mi povedali, že vyzerám fakt drsne. Ale v dobrom,“ vyhlásila vtedy herečka a bol to okamih, kedy sa rozhodla, že vlasy si už farbiť nebude a svoju farbu vlasov opisuje ako striebornú.

Andie MacDowell v roku 2022 (vľavo) a v roku 2019.
Andie MacDowel  v roku 2019.
+6Herečka Andie MacDowell v kreácii Dior pózuje...

Bujnú striebornú hrivu predviedla aj počas nedávneho módneho podujatia pod hlavičkou kozmetickej spoločnosti L'Oreal, ktorej je herečka roky ambasádorkou. Bujné vlny jej na pódiu padali do tváre a energická 60-nička nimi zvodne pohadzovala. Jasne predviedla, že aj so striebornými vlasmi dokáže byť neodolateľná a prívlastok vzrušujúca si odniesla nielen za svoje odvážne šaty, ktoré zdobil rozparok na prednej strane. Svoju bohatú hrivu predviedla ako ozdobu aj na červenom koberci počas tohtoročného festivalu v Cannes, na ktorom bola hosťom.

Eva Longoria a Gemma Chan na módnom podujatí...
Eva Longoria na módnom podujatí spoločnosti...
+6Bebe Vio  na módnom podujatí spoločnosti...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #účes #Andie MacDowel

+ Netrávte dni pred obrazovkou, ubližujete tým len sami sebe.
Nezabúdajte na poistenie, na určitých veciach sa...

+ Možno oklamete sami seba, avšak lekára a výsledky neoklamete.
Nič nerobte rýchlo, robíte tak len väčšie chyby....