Šortková mánia! Podľahnite jej s nami, máme tipy na krátke nohavice za pár eur

Niektoré renomované módne značky urobili zo šortiek jeden z kľúčových kúskov letných kolekcií. Pochopiteľne... My sa pýtame, prečo sa vyhýbať tomuto trendu, ak ste to doteraz robili. Máme tipy na parádne šortky - aj za rozumné ceny.

15.08.2022 06:00
hm999 Foto:
Dámske vzorované šortky H&M, predávajú sa za 9,99 eura.
debata

Na šortkách ako kľúčovom odeve postavila časť svojej kolekcie francúzska značka Louis Vuitton. Jej dizajnér Nicholas Ghesquiére predstavil všemožné variácie krátkych nohavíc – pohral sa so strihom či detailmi, okrem klasickejších strihov sa ku slovu dostali výrazné nohavice s plisé efektom či napríklad šortky s viazačkou v drieku, prípadne potom modely s typickou logo-typovou potlačou alebo denimové odevy.

Dámske prúžkované šortky Comma, predávajú sa za...
Kárované dámske ľanové šortky Mango, predávajú...
+16Voľné dámske šortky s viazačkou F&F, info o...

Inšpiráciu, samozrejme, veľmi rýchlo prevzali aj značky z mass-marketu a tak sa šortkový trend presunul aj do ulíc a k bežným ženám. Za odev, ktorý patrí medzi najkomfortnejšie kúsky letnej výbavy nemusíte platiť ťažké peniaze – trh ponúka vkusné, trendové aj elegantné kusy za pár eur.

Herečka Nina Dobrev v kombinácii Louis Vuitton. Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Louis Vuitton's 200 Trunks, 200 Visionaries: The Exhibition Herečka Nina Dobrev v kombinácii Louis Vuitton.

Ak máte pochybnosti o tom, prečo vlastne nosiť krátke šortky – pozrite si napríklad aj našu priloženú galériu. Okrem tipov na jednotlivé odevy v nej nájdete aj niekoľko známych žien, zástupkýň mladej aj zrelšej generácie, ktoré ukazujú, ako štýlovo a žensky dokáže tento odev vyzerať.

Lisa Rinna Čítajte viac Odvaha? Na tento módny trend ju budete potrebovať! Ale výsledok môže byť ohurujúci...

Čo sa týka stylingu, šortky rozhodne neznamenajú len športový nádych a street-wearovú estetiku. So správne zvoleným strihom, materiálom a štruktúrou sa pokojne môžete do šortiek obliecť aj na letnú párty alebo dokonca napríklad na uvoľnenú svadbu v prírode. Hľadajte materiály ako je ľan, bavlna, odľahčený denim či pokojne tiež syntetický alebo pravý hodváb a satén. Nebojte sa vzorov a už vôbec neriešte, či napríklad máte celulitídu. Je nepodstatná, ak sa budete cítiť dobre. A so šortkami to vyzerá vždy nádejne.

VIDEO: Najdrahšie svadobné šaty na svete

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Eva Longoria #Nina Dobrev #trend #Louis Vuitton #šortky #mall.tv #leto 2022

+ Pravidelným cvičením môžete docieliť zdravý a vyrovnaný chrbát.
Neponižujte sa, ste lepší ako si myslíte,...

+ Zabudnite na kávu, prednosť dnes dajte zelenému čaju.
Nemusí vám všetko vyjsť na prvý krát, je to v poriadku,...