Dokonalá ukážka účesu s krátkymi vlasmi? Princezná Charlene môže byť vzorom - máte odvahu, skúste to aj vy!

Niekoľko vlasových experimentov absolvovala v priebehu posledných rokov monacká princezná Charlene. Nie všetky sa stretli s pozitívnymi reakciami a objavila sa kritika, že žena v jej pozícii by podobné "zmeny" riešiť vôbec nemala.

08.08.2022 11:30
Princezná Charlene Foto:
Princezná Charlene na gala-evente Červeného kríža.
debata

Podobné slová znejú príliš staromódne – aj svet európskej šľachty a členov jednotlivých kráľovských či kniežacích rodín sa predsa musí trošku modernizovať, napríklad aj prostredníctvom vizuálnej zmeny jednotlivých jej členov. V prípade princeznej Charlene však tiež platí, že práve jej návrat do centra pozornosti fotografov a vizuálna podoba posledných týždňov je tá najvydarenejšia, akú v prípade experimentov s fyzickým vzhľadom členka monackej kniežacej rodiny mohla predviesť.

Kňažná Charlene v roku 2022.
Monacké knieža Albert a jeho manželka -...
+6Monacké knieža Albert a jeho manželka -...

Šik, mladistvý a pritom stále veľmi elegantný účes z kratučkých na blond odfarbených vlasov predviedla 44-ročná rodáčka zo Zimbabwe ešte začiatkom mája, keď sa prvýkrát po dlhom čase objavila po boku svojho manžela – kniežaťa Alberta a ich dvoch ratolestí. Odvtedy jej vlasová výbava neprešla výraznejšími zmenami, ak sa bavíme o dĺžke vlasov či ich úprave, drobné detaily a zmeny však predsa len nastali.

Princezná Charlene a jej dcéra Gabriellapočas... Foto: Profimedia
694325900 Princezná Charlene a jej dcéra Gabriellapočas udeľovania cien "Emerging Designer Award" v Monte-Carle

Keď sa pred časom Charlene objavila na benefičnom bále Červeného kríža, jej účes bol po novom definovaný tmavšími odrastenými korienkami. Nejde však o žiadne neupravené vlasy, práve naopak – je to jasný zámer (a trende), ktorý platinovej hrive, akú predvádzala začiatkom mája, dáva ešte o kúsok modernejší a akoby rockerskejší nádych. Samozrejme, účes z krátkych vlasov aj s týmito „osviežujúcimi“ detailmi stále zotrváva v mantineloch nositeľkinho statusu a jej účasti na verejných podujatiach najvyššieho štátneho významu.

Monacké knieža Albert a jeho manželka - princezná Charlene Čítajte viac Zámer či faux pas priamo u pápeža?! Princezná Charlene prekvapila, toto urobila na audiencii

Počas audiencii u pápeža Františka sa tak napríklad dali pozorovať vo vlasoch tmavšie odrasty pri korienkoch – celkovo však účes pôsobil priam ukážkovo, veľmi elegantne uhladený a sčesaný na stranu. O vlasy monackej princeznej sa pravidelne stará špičkový vlasový štylista a kaderník, s ktorým princezná spolupracuje už roky, pričom práve jeho „najnovší počin“ získava u verejnosti veľmi pozitívne odozvy a samotný účes sa teší popularite.

Princ Albert a princezná Charlene počas... Foto: Profimedia
695447759 Princ Albert a princezná Charlene počas pretekov F1 v Monaku, počas prechádzky sa držali za ruky.

Mnoho žien má strach z krátkych vlasov a nájsť nejakú s krátkym účesom v šľachtických rodinách je priam ako skúšať nájsť ihlu v kope sena. Aj to však robí Charlene jedinečnou a zároveň ju to približuje viac k bežným ženám, ktoré majú rady odvážnejšiu podobu a zároveň komfort úpravy svojich vlasov. Ak teda uvažujete nad krátkymi vlasmi, máme jasný tip. Skúste to práve podľa princeznej a bývalej plavkyne Charlene.

VIDEO: Letný štýl kráľovien a princezien

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vlasy #krátke vlasy #účes #princezná Charlene #korienky vlasov

+ Nebojte sa budúcnosti, budujete si ju predsa sami.
Nerobte všetko len pre peniaze, robte to preto, lebo chcete....

+ Správna zdravá životospráva sa ukáže aj na vašej pokožke.
Načo vám je sláva a peniaze, keď vás doma nikto...