Fungujú v 30-ke aj po 50-ke! Zázračný recept na sexy look sú tieto šaty, pozrite si dôkazy

Budeme sa opakovať, ale ako sa hovorí - opakovanie je matka múdrosti. Šaty v štýle nočnej košieľky sú jednoducho záruka sexy looku.

06.07.2022 00:00
Katarína Morháčová Foto:
Slovenská herečka Katarína Morháčová, ktorá žije a pôsobí v Amerike, na festivale v Karlových Varoch.
debata

Vysvetlenie pre menej znalých – reč je o modeloch zo saténového materiálu – či už ide o pravý hodvábny satén, prípadne jeho syntetické verzie. Vo finále však efekt prinášajú takmer rovnaký. Ľahučký, na telo dobre sadnúci materiál obkreslí krivky. Zvýrazni jednotlivé tvary, pričom jeho textúra sa ukážkovo hrá s pohybom ženského tela, ale aj s dotykom na kožu.

Saténové šaty Other Stories, predávajú sa za 89...
Vzorované saténové šaty na tenkých ramienkach...
+8Saténové šaty na tenkých ramienkach Zara,...

Dôkazom bola kedysi Sarah Jessica Parker či Gwyneth Paltrow, ktoré podobné modely maximálne spopularizovali medzi ženami po celom svete – dnes sa ku nim opakovane vracajú dámy každej viacerých generácií a vedia, že dosiahnu zaručený výsledok. Dôkazom môže byť česká topmodelka Daniela Peštová, ale tiež napríklad slovenská herečka Katarína Morháčová, ktoré sa nedávno objavila na filmovom festivale v Karlových Varoch.

Česká topmodelka Daniela Peštová na jednom z... Foto: JHPhoto / Česká editoriální fotografie / Profimedia
Daniela Peštová Česká topmodelka Daniela Peštová na jednom z koktejlov, ktorý sa konal v rámci filmového festivalu Karlovy Vary.

Našli sme však pre vás aj modely z bežne dostupných zdrojov, s ktorými môžete tento recept otestovať aj vy. Viac v našej galérii, kde nájdete 9 tipov na saténové šaty v duchu „nighties“ (nočnej košieľky)…

Video
VIDEO: So štylistom Alexandrom Lindovom sme sa zhovárali o štýle Slovákov, vnímaní vkusu, ale aj o módnych prešľapoch či naopak prirodzenom talente našinca pre módu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #šaty #sexepíl #Daniela Peštová #satén #Katarína Morháčová

+ Správna zdravá životospráva sa ukáže aj na vašej pokožke.
Načo vám je sláva a peniaze, keď vás doma nikto...

+ Začnite si dávať na tvár menej, začne dýchať a bude vyzerať krajšie.
Nemeškajte na stretnutia, kolegovia sú o...