Ukážková letná kombinácia podľa Michaely Čobejovej! Šaty už poznáte a sandále? Takéto!

Inšpirovať sa v letnom stylingu známymi dámami je celkom v poriadku. Najmä, ak im to mimoriadne pristane. Ako napríklad slovenskej herečke Michaele Čobejovej na nedávnej premiére filmu Prezidentka.

29.06.2022 06:21
Michaela Čobejová Foto:
Herečka a producentka Michaela Čobejová.
debata (2)

Drobná blondínka, ktorú diváci poznajú z televízie aj filmového plátna a ktorá sa aktuálne popri hereckej práci realizuje aj ako filmová producentka nového projektu, sa objavila na slávnostnej premiére v pondelok večer v jednom z bratislavských kín.

Ellen Pompeo Čítajte viac Vojvodkyňa Kate, Dara Rolins aj hviezda Kliniky Grace: Všetky nosia... áno, tieto trendové nohavice!

Niektoré prítomné dámy stavili na elegantný, priam večerný koktejlový look – Čobejová išla inou cestou, podčiarkla aktuálne ročné obdobie, vysoké teploty na teplomeri a aj prichádzajúcu dovolenkovú náladu. Výsledok bol pritom ukážkový, pretože slovenská herečka pracovala s niekoľkými prvkami, aby opticky zdokonalila svoju figúru a výsledný dojem.

Vzorované šaty s nadýchanými rukávmi Marc...
Sandále na blokovom podpätku Steve Madden,...
+9Oranžové šaty Dice Kayek, predáva za 850 eur...

Michaela Čobejová stavila na model šiat s nadýchanými rukávmi, ktoré sme už spomínali na našej stránke ako letný tip pred pár dňami. Dokážu zázraky pri väčších bokoch, ale napríklad aj pri drobnejších postavách. Využitý bol efekt horizontálneho a vertikálneho prúžku. V tomto prípade veľmi efektne predlžoval prúžok na šatách a driek zase zvýrazňoval horizontálny prúžok v prepásaní. Dĺžka tesne pod kolená bola zvolená absolútne vhodne na postavu slovenskej herečky, vyššie dámy môžu pokojne experimentovať aj s midi verziami podobných šiat.

Britská princezná Beatrice Čítajte viac Máte plnšie boky? Tu je 12 letných šiat, ktoré sú pre vás ako stvorené! Dôležitý je jeden detail...

Samostatnou kapitolou je obuv. Tá opäť vychádzala z aktuálnych trendov retro štýlu, ktorý sa vracia s náladou 60-tych a 70-tych rokov, pričom zároveň pridávala letný prvok v podobe efektu špagátového pletenia po obvode podpätkov. Masívne podpätky, ktoré pridali herečke pekných pár centimetrov, pritom nepôsobili mohutne, ale naopak, nohu odľahčovali a podporovali celkový dojem nenútený a sexy dojem.

Naše tipy nájdete aj v galérii, nezabudnite si však pozrieť aj ďalšie dámy na slávnostnej filmovej premiére. Máme pre vás bohatú galériu ešte z pondelka.

Česká herečka Anna Geislerová stvárnila...
Slovenská moderátorka Barbara Jagušák.
+15Česká herečka Anna Geislerová stvárnila...

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #šaty #Michaela Čobejová #oblečte sa podľa

+ Na alkohol dnes zabudnite, zvoľte si dnes inú cestu.
Osviežte si myseľ a opakujte si čo už viete a k tomu sa...

+ Nezabúdajte na hydratáciu, vaše telo ju nevyhnutne potrebuje.
Dôležité rozhodnutia prinesú očakávané zisky....