Hviezda zo Stranger Things ako idol krásy! Je kráľovnou ryšavých tónov a obočie? Chcú ho všetky

Aj vďaka ostatnej, štvrtej sérii seriálu Stranger Things sa na ňu sústredila ešte väčšia pozornosť. Mladá americká herečka Sadie Sink je novým idolom. Aj v prípade vzhľadu.

27.06.2022 12:30
debata
zväčšiť Herečka Sadie Sink zo seriálu Stranger Things... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Sadie Sink Herečka Sadie Sink zo seriálu Stranger Things sa tiež objavila na slávnostnej večeri Chanel v rámci festivalu Tribeca.

Predstaviteľka Max Mayfieldovej z populárneho projektu televízie Netflix sa ocitla v centre pozornosti po premiérovaní epizód zo štvrtej série seriálu. Azda aj preto, že v projekte dostala tentoraz takmer rovnocenné miesto po boku svojej kolegyne Millie Bobby Brownovej.

Dvadsaťročnú Sadie si už pred pár rokmi všimli známe módne značky a ako mladučkú ikonu štýlu ju pozývali na rôzne podujatia. Nejaký čas bola rodáčka z amerického štátu Texas najmä „vo farbách“ značky Prada, teraz sa k nej pridali aj ďalšie renomované mená. Naposledy napríklad francúzsky ateliér Chanel.

Vanessa Hudgens Čítajte viac Divoké a husté mihalnice, matný rúž aj šťavnaté pery: Toto je 7 TOP líčení divadelných Oscarov

Sink, ktorá sa objavila aj na slávnostnej večeri Chanel v rámci festivalu Tribeca, však predviedla nielen štýlový šatník, ale tiež ukážkový vzhľad. Médiá, ale aj verejnosť oceňujú, že v prípade mladej Američanky je to prirodzenosť mixovaná s trochou excentrickej odvahy, ktorá dominuje jej vizáži. Sadie Sink je ryšavá dáma a tón jej ohnivo medených vlasov dostal aj pod rukami odborníkov ešte intenzívnejšiu podobu.

Britská speváčka Lily Allen.
Herečka Whitney Peak.
+7Herečka Sadie Sink zo seriálu Stranger Things...

Čo zaujme azda ešte viac, je naturálny vzhľad jej obočia a tváre – bledá, jasná a zjednotená pokožka je v kontraste s hustým ryšavým obočím, ktoré dopĺňa ešte aj odtieň rúžu (s tehlovým podkladom) na perách. Pre Sinkovej rovesníčky, ale aj mladšie dámy, ktoré začínajú objavovať čaro líčenia a úprav pred zrkadlom, môže byť Sadie Sink naozaj príkladným vzorom. Prirodzenosti, nežnosti, ale aj ochoty nevyzerať ako masa, ale stavať na svojej jedinečnosti a istej vizuálnej odlišnosti.

My sa pridávame, vyzerá skvelo. Pozrite sa s nami tiež, ako si môžete vhodne upraviť obočie…

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #líčenie #vzhľad #ryšavka #prirodzenosť #Sadie Sink

+ Nebojte sa budúcnosti, budujete si ju predsa sami.
Nerobte všetko len pre peniaze, robte to preto, lebo chcete....

+ Nezabúdajte na pitný režim, nezanedbávajte ho v žiadnom období.
Ak budete zanedbávať prácu, vaše peniaze nebudú...