Keď kučery nie sú tou najlepšou voľbou! Vyskúšala ich Beckinsale aj Minogue, pobavíte sa

Dnes je ich imidž celkom iný, ale minulosť patrila aj rôznym účesovým experimentom. Kučeravé vlasy nie sú vždy top voľbou a svoje o tom vedia aj slávne krásky filmového či hudobného biznisu.

21.01.2022 06:00
Kate Beckinsale Foto:
Kate Beckinsale na zábere z roku 2004.
debata

Austrálčanku Kylie Minogue (53) chytila módna vlna 80-tych rokov, ktorá sa niesla v znamení trvalej a veľkého objemu. Neprirodzene vyzerajúce kučierky na jej hlave sa objavili napríklad v roku 1987. V tom čase bola hviezdou austrálskeho sitkomu Susedia a jej spevácka kariéra sa práve rozbiehala.

Kylie Minogue n azábere z roku 1987.
Daryl Hannah na zábere z roku 2002.
+2 Kate Beckinsale na zábere z roku  2004.

Bohaté prstienky kučier predviedla aj oscarová Julia Roberts. V roku 2000 sa s netypickou úpravou vlasov ukázala na červenom koberci udeľovania cien People’s Choice Awards, aj na premiére drámy Erin Brockovich. Áno, kučery predviedla aj v slávnom romantickom filme Pretty Woman, ale účes z červených kobercov v roku 2000 bol predsa len o čosi iný a herečka sa k nemu už nevrátila.

zväčšiť Julia Roberts na zábere z roku  2000. Foto: SHUTTERSTOCK
julia Julia Roberts na zábere z roku 2000.

Experiment s vlasmi zmenil Kate Beckinsale natoľko, že ju takmer ani nepoznať. Dnes partia k 48-ročnej slávnej Britke dlhé hnedé vlasy, ktoré zvyčajne nosí dôkladne vyhladené či upravené do veľkých vĺn. Ale, ako sa zdá na zábere z roku 2004, po bohatých kučierkach zatúžila aj Beckinsale. Bolo to v čase, kedy si zahrala vo filmoch Van Helsing či Underworld.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Julia Roberts #kučeravé vlasy #Kate Beckinsale

+ Pravidelným cvičením môžete docieliť zdravý a vyrovnaný chrbát.
Neponižujte sa, ste lepší ako si myslíte,...

+ Nebojte sa, čo má prísť príde, ale môžete tomu aj dopomôcť.
Nenechajte nikoho aby si z vás robil srandu, alebo...